Τα mani inspo είναι πάντα καλοδεχούμενα. Άλλωστε, σας έχουμε πει ότι τα περιποιημένα άκρα είναι η ένδειξη κομψότητας. Μάλιστα, οι αδελφές Τζένερ επέλεξαν ένα διαχρονικό μανικιούρ με έμπνευση από τα 90.

Διαβάστε Επίσης: Η αλλαγή στο μακιγιάζ της Κάιλι Τζένερ

Τα χέρια των Κάιλι και Κένταλ Τζένερ είναι πανομοιότυπα και δοκίμασαν το ίδιο μανικιούρ

Οι μικρότερες αδελφές Καρντάσιαν είναι από τις πιο κομψές παρουσίες της οικογένειας. Η τελευταία beauty πρόταση των Τζένερ είναι ένα μανικιούρ που έχει πολύ-φορεθεί στο παρελθόν. Το μίνιμαλ γαλλικό μανικιούρ έχει επιστρέψει στη μόδα και ήδη πολλές celebrities το έχουν αγαπήσει. Μπορεί η κομψότητά του να παραμένει αναλλοίωτη, ωστόσο τώρα χάρη στο Instagram με μια απλή αναζήτηση του hashtag μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές ευφάνταστες και φρέσκες εκδοχές του διαχρονικού μανικιούρ. Η Κάιλι και η Κένταλ προτίμησαν τη διαχρονικότερη όλων με έντονες άκρες, διάφανη βάση.

Τζένερ μανικιούρ

Όπως βλέπετε και στο story τα χέρια των αδελφών είναι ολόιδια. Με δυσκολία διαχωρίζετε τις διαφορές. Η έμπνευση θεωρούμε ότι ήρθε από την επίδειξη μόδας της Marta Jakubowski οπού το γαλλικό μανικιούρ των μοντέλων είχε πιο έντονες γωνίες. Η Μπέλα Χαντίντ είχε κάνει, μάλιστα, στο παρελθόν μία αντίστοιχη επιλογή.

Η μόνη διαφορά; Ότι αναβάθμισε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, διακοσμώντας το με μια κυματιστή λευκή γραμμή για πιο psychedelic vibe.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ