Το TikTok έχει γίνει η νέα πηγή πληροφόρησης για ό,τι αφορά τα beauty tip των αγαπημένων μας celebrity. Μεγάλοι τίτλοι μόδας και όλα τα it girl μας τροφοδοτούν καθημερινά με hack.  Όπως τώρα, που εντοπίσαμε μία αλλαγή στο μακιγιάζ της Κάιλι Τζένερ.

Διαβάστε Επίσης: Η Κάιλι Τζένερ με το mega trend του Double Winged Eyeliner.

Το μακιγιάζ της Κάιλι Τζένερ έγινε πιο φυσικό χρησιμοποιώντας…

…τα δάχτυλα της! Στο πρόσφατο TikTok video του περιοδικού Vogue ανακαλύψαμε ότι για το αψεγάδιαστο μακιγιάζ της Κάιλι Τζένερ ευθύνεται μία μικρή αλλαγή. Η επιχειρηματίας και ριάλιτι σταρ μοιράστηκε ότι δε χρησιμοποιεί, πια, πινέλα για να απλώσει το foundation της, αλλά τα δάχτυλα της.

μακιγιάζ Κάιλι Τζένερ

Με αυτό τον τρόπο το προϊόν ζεσταίνεται και γίνεται ένα με την επιδερμίδα της. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο και φυσικό. Μάλιστα, θυμηθείτε ότι όσο πιο ελαφρύ με διάφανη κάλυψη(sheer) είναι το foundation σας, τόσο πιο εύκολο είναι να το δουλέψετε με τα δάχτυλά σας.

Editor’s Note: Το πινέλο είναι ιδανικό για να ελέγξετε την κάλυψη γύρω από το πρόσωπό σας και να δουλέψετε το προϊόν σε μέρη που δεν μπορείτε να φτάσετε με άλλο τρόπο, όπως οι εσωτερικές γωνίες των ματιών σας και οι γωνίες της μύτης σας. Τα μειονεκτήματα είναι ότι μερικές φορές, κάποιες βούρτσες μπορούν να κάνουν το προϊόν σας να κολλάει, αλλά είναι ιδανικά αν θέλετε να έχετε το προϊόν υπό έλεγχο και να δουλέψετε τη βάση λεπτομερώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ