Το eyeliner, πλέον, έχει γίνει προέκταση του χεριού πολλών γυναικών. Η πλειοψηφία το χειρίζεται με δεξιοτεχνία και πολλές υπάρχουν πολλές εύχρηστες επιλογές. Η Κάιλι Τζένερ το πήγε ένα βήμα παρακάτω και μας παρουσίασε το mega trend του Double Winged Eyeliner.

Διαβάστε Επίσης: Η Κάιλι Τζένερ με το πρώτο φθινοπωρινό μανικιούρ

Double Winged Eyeliner, η ανανεωμένη εκδοχή από τα 60s

Με έμπνευση την απόλυτη τάση του μακιγιάζ της δεκαετίας του 1960, το “διπλό eyeliner”  ή αλλιώς Double Winged Eyeliner κολακεύει τα μάτια, τα κάνει να δείχνουν πιο μεγάλα και έντονα και προσθέτει έξτρα πόντους  sexiness. Ο πιο εύκολος τρόπος να πετύχετε το look είναι κάνοντας αρχικά μία γραμμή eyeliner κατά μήκος των βλεφάρων σου, όπως κάνετε συνήθως. Στη συνέχεια σχεδιάστε μία γραμμή ακριβώς κάτω από το κόκκαλο των φρυδιών. Τέλος ενώστε τις δύο γραμμές και είστε έτοιμη. Η Κάιλι Τζένερ, φυσικά, και επέλεξε τη δραματική εκδοχή του trend, προσθέτοντας κίτρινο και περλέ λευκό στο άνω βλέφαρο.

double winged eyeliner

Επέλεξε αυτό το look για το λανσάρισμα της νέα της σειράς μακιγιάζ με έμπνευση τον Batman και ταιριάζει τέλεια στο Halloween πνεύμα. Στα catwalk πρώτη φορά εντοπίσαμε την τάση show του οίκου Chanel για τη σεζόν SS22. Τα μοντέλα είχαν ζωγραφισμένες στα μάτια τους δυο γραμμές σε σχήμα φτερού προκειμένου να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό eye-look. Επιπλέον, αν και εσύ είστε μεγάλη fan της σειράς «Euphoria», θα έχετε δει σίγουρα αυτό το μακιγιάζ και εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ