Σε Instagram και TikTok οι τάσεις εναλλάσσονται με ταχύτητα φωτός  και φυσικά, τη χριστουγεννιάτικη περίοδο αυτό εντείνεται ακόμα περισσότερο. Το μεγάλο trend των ημερών; Merlot make-up! Μία μονοχρωματική προσέγγιση που φυσικά και τη δοκίμασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι αποχρώσεις του merlot make-up ανέδειξαν στο 100% τη μεσογειακή ομορφιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η παρουσιάστρια έχει τη κλασσική ομορφιάς μιας καστανής γυναίκας της Μεσογείου και με αυτό τον τρόπο προσεγγίζει το beauty. Πάντα φυσική και κομψή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε δοκιμάζει νέα trend, όπως το merlot make-up. Η απόχρωση του καλού κρασιού χρωμάτισε τα χείλη της, αλλά και τόνισε τα ζυγωματικά της, ώστε το πρόσωπο της να δείξει ακόμα πιο γοητευτικό.

merlot make up

Στους ίδιους τόνους κινήθηκε και το eye look της. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το μακιγιάζ το επιμελείται ο ultra fashionable  make up artist, Γιάννης Σίσκος. Επίσης, αυτό το look τιτλοφορείται στις πλατφόρμες των social media και ως Red Wine Make Up.

Editor’s Note: Κάθε σεζόν έχει και τους πρωταγωνιστές της, το βουργουνδί, όσον αφορά την χρωματική παλέτα, είναι σίγουρα μια από τις πιο hot αποχρώσεις για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα. Για τα Χριστούγεννα σας προτείνουμε να δημιουργήσετε ένα smokey eye σε βουργουδί και χρυσό τόνο και χρωματίστε τα χείλη σας στο ίδιο χρώμα.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με press-on nails

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ