Η παρουσιάστρια είναι nail queen. Πάντα φέρνει στο τραπέζι κάτι διαφορετικό που αφορά το μανικιούρ μας. Αυτή τη φορά; Μας συστήνει τα press-on nails.

Press-on nails, ο πιο γρήγορος τρόπος για καλοσχηματισμένο μανικιούρ

Ένα καρουζέλ με στιγμές της καθημερινότητας της μοιράστηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και σε αυτό δε γινόταν να μη εντοπίσουμε τα press-on nails.

press on nails

Είναι η τάση που κάνει buzz σε Instagram και TikTok, καθώς ως δια μαγείας τα νύχια μας μπορούν σε χρόνο dt όσο extra θέλουμε. Είναι μια τεχνική που σας επιτρέπει να κολλήσετε ψεύτικα νύχια που είναι ήδη έτοιμα να τα εφαρμόσετε σε φυσικά νύχια. Εφαρμόζονται λίγα χιλιοστά πιο πάνω από την επιδερμίδα και προσκολλώνται σε δευτερόλεπτα. Είναι μια γρήγορη τεχνική για πολυάσχολες γυναίκες που θέλουν άμεσο αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια express εφαρμογή πρόσθετων νυχιών. Είναι ιδανικά, μάλιστα, αν έχετε ταλαιπωρήσει τα νύχια με συνεχή ημιμονιμές τεχνικές. Ορισμένα brands για να κάνουν την εφαρμογή πιο εύκολη επιλέγουν να δημιουργούν κολλώδη επιθέματα είδη διπλής όψης που αντιστοιχούν σε κάθε νύχι και εφαρμόζονται στη φυσική μας βάση. Στη συνέχεια το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι απλά να τοποθετήσουμε το ψεύτικο νύχι και να το κρατήσουμε πιεσμένο για μερικά δευτερόλεπτα.

Επόμενη εναλλακτική; Μπορούμε να απλώσουμε ένα λεπτό στρώμα ειδικής κόλλας στο φυσικό μας νύχι και μετά να τοποθετήσουμε το ψεύτικο νύχι πάνω στο φυσικό. Πιέζουμε σταθερά για 10 έως 15 δευτερόλεπτα και έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το κραγιόν που θα φορέσουμε όλες, φέτος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ