Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απήλαυσε ολιγοήμερες διακοπές σε χειμερινά θέρετρα. Ξεκίνησε από το Courchevel και κατέληξε σε αυτό της Αράχωβας. Φυσικά, από τη βαλίτσα της δεν έλειπαν τα sexy ski catswit τα οποία συνδύασε με την πιο θηλυκή και κομψή πρόταση μανικιούρ.

Διαβάστε Επίσης: Το σίδερο για μπούκλες που χρησιμοποιεί η Βίκυ Καγιά

Μία θηλυκή και κομψή πρόταση μανικιούρ για όσες δεν αγαπούν τις υπερβολές

Το αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών είναι το αγαπημένο μας στα μακριά δάχτυλα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Είναι πραγματική προέκταση των χεριών της και όταν επιλέγει διαχρονικές επιλογές βερνικιών νυχιών, τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Το κλασσικό κόκκινο με μπλε υποτόνους είναι η απόχρωση που αγαπάμε να βλέπουμε στα άνω άκρα της παρουσιάστριας.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μανικιούρ

Άλλωστε ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι μία θηλυκή και κομψή πρόταση μανικιούρ; Το φλογερό κόκκινο, μια από τις διαχρονικότερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε σε βερνίκι, μας φέρνει αμέσως στο μυαλό γυναίκες όπως τη Μέρλιν Μονρό.

Κόκκινα νύχια, ένα trend επανάσταση

Έχετε αναλογιστεί από το πότε μας απασχολεί το trend των κόκκινων νυχιών και ποια ήταν η πρωτοπόρος που το έφερε στο προσκήνιο; Η αρχή έγινε από το beauty icon  Μαρλέν Ντίτριχ. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια επένδυε επιτυχώς σε μια περσόνα με εκκεντρικές εμφανίσεις της. Έτσι, το 1937 ήταν η πρώτη γυναίκα που εμφανίστηκε με μακριά κόκκινα νύχια στην ταινία Άντζελ. Η πρόταση δεν άρχισε να γίνει trend με όλες τις Αμερικανίδες της υψηλής κοινωνίας να την αντιγράφουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ