Η στροφή προς τα φυσικά beauty look είναι πλέον δεδομένη και έχει καθιερωθεί. Αυτό φυσικά, δεν θα άφηνε ανεπηρέαστο και το χρώμα των μαλλιών μας. Πιο φυσικοί τόνοι για τα μαλλιά του 2023 κάνοντας μία αλλαγή χρώματος που θα ανεβάσει τον πήχη της κομψότητας.

Ανανέωση στα μαλλιά μας με μία αλλαγή χρώματος

Φέτος, περισσότερο από ποτέ οι αποχρώσεις που επικρατούν για τα μαλλιά μας είναι οι «πλούσιες» και αυτό επιβάλλει μία αλλαγή χρώματος. Με τον όρο πιο πλούσια χρώματα εννοούμε αποχρώσεις που δεν περιλαμβάνουν ανταύγειες ή διχρωμίες κάνοντας τα χρώματα πιο συμπαγή. Επίσης, αυτό που παρατηρούμε είναι το ξανθό γίνεται δευτεραγωνιστής. Όταν, μάλιστα, το εντοπίζουμε είναι στη πιο φυσική ή καλύτερα σκανδιναβική του εκδοχή. Το ψυχρό ξανθό είναι περσινά νέα. Oι χρυσαφένιες αποχρώσεις, όπως αυτή του μελιού ή του ξανθού καραμελέ, κάνουν το δέρμα να λάμπει ακόμη και χωρίς να μαυρίσει. Ένα άλλο πλεονέκτημα των ζεστών τόνων είναι ότι αντανακλούν το φως καλύτερα από τους ψυχρούς τόνους, κάνοντας τα μαλλιά να λάμπουν περισσότερο και να φαίνονται αυτόματα πιο υγιή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του honey blonde, η σουπερ σταρ Μπιγιόνσε.

Αλλά και ένα από τα κομψότερα it girl αυτή τη στιγμή, Σοφία Ρίτσι.

Συνεχίζουμε με τις καστανές αποχρώσεις που αυτή τη στιγμή είναι οι πιο δημοφιλείς στα social media. Πρωτοπόρος του trend η Χέιλι Μπίμπερ που έκανε το καφέ ή αλλιώς το χρώμα του brownie να φαντάζει ως την πιο θηλυκή επιλογή για τα μαλλιά μας.

Στο πλαίσιο των ζεστών αποχρώσεων, επιστρέφει στο προσκήνιο και το κόκκινο με την Ντουα Λίπα να σβήνει όλες τις φωτογραφίες της με καστανά μαλλιά και να εγκαινιάζει μία νέα περίοδο για την ίδια, αυτή της κοκκινομάλλας.

Διαβάστε επίσης:

Η Αθηνά Οικονομάκου ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών της σε butter cream blonde

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ