Η ηθοποιός έχει από τα πιο ωραία μαλλιά της showbiz, καθώς συνδυάζει πάντα τη σωστή απόχρωση με την υγιή υφή. Υπεύθυνος για τα παραπάνω είναι ο κορυφαίος hair stylist, Νικόλας Βιλλιώτης, οποίος ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών της σε butter cream blonde.

Το χρώμα των μαλλιών της Αθηνάς Οικονομάκου είναι πια το butter cream blonde

Οι αποχρώσεις του ξανθού είναι δεκάδες και κυμαίνονται από το λευκό ως και το σχεδόν καφέ χρώμα της καραμέλας. Αυτό δίνει την επιλογή σε πολλές γυναίκες να γίνουν ξανθές και να τους πηγαίνει η αλλαγή. Όταν μάλιστα μπαίνουν στο παιχνίδι οι ανταύγειες και το μπαλαγιάζ, τότε οι πιθανότητες είναι αμέτρητες. Κάπως έτσι, με τη βοήθεια του μπαλαγιάζ, καταγράφουμε μία νέα προσθήκη για το χρώμα των μαλλιών σας , το butter cream blonde! Το συγκεκριμένο χρώμα μιμείται τις αποχρώσεις της βουτυρόκρεμας που είναι θερμές, σχεδόν κρεμώδεις. Οι τόνοι του συγκεκριμένου ξανθού μπορούν να περιλαμβάνουν μπαλαγιάζ πολύ ανοιχτό, σχεδόν σαμπανιζέ (ναι είναι χρώμα) ή και τούφες στις αποχρώσεις του χρυσού. Μπορούν να το κάνουν όλες οι ξανθές και οι πιο ανοιχτές καστανές που θέλουν να φωτίσουν λίγο περισσότερο το χρώμα τους. Στην περίπτωση των καστανόξανθων μαλλιών τώρα, μπορούν να γίνουν ξανοίγματα κυρίως στις μπροστινές τούφες δημιουργώντας έτσι ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα χωρίς μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται συντήρηση. Αυτό επέλεξε και η Αθηνά Οικονομάκου χαρίζοντας φως και λάμψη στο πρόσωπο της.

χρώμα μαλλιών butter cream blonde

Μας αρέσει πολύ που το συνδύασε με ψυχρή βάση στη ρίζα των μαλλιών της, κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα ακόμα πιο κομψό και σύγχρονο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ