Η αγαπημένη μας fashionista δεν μας απογοητεύσει ποτέ. Αυτό δεν εξαιρεί και την πρώτη της εμφάνιση της στο MadWalk 2023, τα μαλλιά της Βίκυς Καγιά ήταν χτενισμένα σε Scandi Waves.

Η επιλογή της Βίκυς Καγιά για Scandi Waves ήταν ό,τι πιο updated

Με έμφαση στη φυσικότητα και στο cool style των κοριτσιών από τη Σκανδιναβία, ένα νέο χτένισμα έρχεται στο προσκήνιο. Οι κυματισμοί γίνονται, ακόμα, πιο ανεπιτήδευτοι, χαλαροί και το κύμα τους δημιουργεί το εφέ μιας «σκάλας». Φυσικά και μία τέτοια πρόταση έγινε και η επιλογή της Βίκυς Καγιά η οποία υιοθέτησε τα Scandi Waves με τον πιο άρτιο τρόπο στο MadWalk 2023.

Τα scandinavian waves είναι το απόλυτο hairstyle για τις γυναίκες που λατρεύουν το effortless look, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν να αφήσουν το σπίτι χωρίς κάτι ιδιαίτερο στα μαλλιά τους. Η νέα τάση χαρίζει όγκο και κίνηση και είναι πανεύκολη όσον αφορά την εκτέλεση – το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα σίδερο μαλλιών για μπούκλες.

Πώς να επιτύχετε το hair look;

Χωρίστε στα μαλλιά σε χοντρές  τούφες και περάστε τις για λίγα δευτερόλεπτα με το σίδερο. Προσπαθήστε να κρατάτε τη συσκευή χαμηλά ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο φυσικό. Μόλις στεγνώσουν, χτενίστε τα με λεπτή βούρτσα. Αν έχετε κοντά μαλλιά, κάντε τους κυματισμούς από τη μέση και κάτω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ