Το Madwalk είναι ένας θεσμός, πια, που γιορτάζει την ελληνική μόδα. Στα εντέκατα γενέθλια του, μάς επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις. Η λαμπερή βραδιά που ενώνει τη μόδα με τη μουσική κατέληξε σε μία αξέχαστη βραδιά μόδας και διασκέδασης με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού. Μία, λοιπόν, από τις πασαρέλες του Madwalk που λατρέψαμε είναι αυτή της Έβελυν Καζαντζόγλου με πραγματικές γυναίκες, αφήνοντας ηχηρό μήνυμα για τα πρότυπα ομορφιάς.

Madwalk: Πώς να αντιγράψετε το χτένισμα της Έβελυν Καζαντζόγλου

Φυσικά, και δεν γινόταν μέσα από τη χτεσινή πασαρέλα και τα backstage αυτής να μη ανακαλύψουμε χρηστικά tips. Στην περίπτωση της Έβελυν Καζαντζόγλου, τα story της Υπεύθυνης Επικοινωνίας, Αγγελικής Δούκα ήταν η αρχή για το ρεπορτάζ μας. Όπως, βλέπετε και σε αυτή τη φωτογραφία, στα μαλλιά του γνωστού μοντέλου και ινφλουένσερ έχουν τοποθετηθεί clips σε κάθε καμπύλη του κυματισμού.

madwalk Έβελυν Καζαντζόγλου

Με αυτό τον τρόπο το χτένισμα παίρνει σχήμα. Σταθεροποιούνται οι καμπύλες, χωρίς να χάνουν την κίνηση και τον όγκο τους. Εναλλακτικά, πολλές γυναίκες εφαρμόζουν ρόλει. Εμείς, όμως, θεωρούμε ότι τα clip είναι η ιδανική επιλογή καθώς διατηρούν το χτένισμα πιο ανάλαφρο και όχι με υπερβάλοντα όγκο.

Ο φιλανθρωπικός σκοπός του Madwalk

Μπορεί στο Madwalk να εντυπωσίασαν πολλές γυναίκες με την παρουσία τους, όπως η Έβελυν Καζαντζόγλου. Όμως, η διοργάνωση στηρίζει το σημαντικό έργο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας». Μάθετε και εσείς πως μπορείτε να είστε δότης μυελού των οστών, βοηθώντας ανθρώπινες ζωές να σωθούν και να αποκτήσουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ