Από τις πιο εντυπωσιακές μαμάδες που έχουμε δει σε βάφτιση ήταν εκείνη της Κωνσταντίνας Κομμάτα. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός και ο σύντροφός της Γιώργος Σαμαράς βάφτισαν τη μοναχοκόρη τους πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Το αγαπημένο ζευγάρι ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το ιερό μυστήριο, αλλά και από τη δεξίωση που ακολούθησε. Στα στιγμιότυπα η Κωνσταντίνα Κομμάτα ήταν πολύ εντυπωσιακή μέσα στο λευκό της φόρεμα.

Ανάλογο ρομαντικό ύφος είχε και το χτένισμά της. Όπως τόνισε στο okmag ο celebrity hair stylist και ιδιοκτήτης του Becutee hair salon στη Θεσσαλονίκη, Νίκος Μουρατίδης «με την Κωνσταντίνα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Από τότε που έκανε καριέρα στο modelling. Εκείνη την εποχή μάλιστα γνώρισα κει τη μετέπειτα σύζυγό μου, τη Νάταλι».

Το ζευγάρι ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το ιερό μυστήριο, αλλά και από τη δεξίωση που ακολούθησε. Στα στιγμιότυπα η Κωνσταντίνα Κομμάτα ήταν πολύ εντυπωσιακή μέσα στο λευκό της φόρεμα.

Ανάλογο ρομαντικό ύφος είχε και το χτένισμά της. Όπως τόνισε στο okmag ο celebrity jhair stylist και ιδιοκτήτης του Becutee hair salon, Νίκος Μουρατίδης «με την Κωνσταντίνα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Από τότε που έκανε καριέρα στο modelling. Εκείνη την εποχή μάλιστα γνώρισα κει τη μετέπειτα σύζυγό μου, τη Νάταλι».

Και ο hair expert συνεχίζει: «Με την Κωνσταντίνα δέσαμε από την πρώτη στιγμή,. Επιμελούμαι το χρώμα των μαλλιών αλλά και την κουπ της, χρόνια τώρα. Η ίδια είναι μια γυναίκα ήπιων τόνων, πολύ προσγειωμένη που ξέρει τι θέλει. Μόλις με ενημέρωσε για τη βάφτιση, σκέφτηκα τι επιλογές είχα».

«Λίγες μέρες πριν από το event η γλυκιά μαμά ανέβηκε από την Κρήτη όπου ζει μόνιμα για να κάνουμε μια θεραπεία για υγιή και λαμπερά μαλλιά» αναφέρει ο ίδιος. Τον Νίκο η Κωνσταντίνα τον εμπιστεύεται τυφλά, οπότε και του έδωσε το πράσινο φως για να δημιουργήσει.

Kαι ο hair stylist συνεχίζει: «Πρώτα μου έδειξε το φόρεμα που επέλεξε για τη μέρα της βάφτισης. Ένα λευκό δαντελένιο κομμάτι, σε ρομαντικό στυλ. Οπότε αποφάσισα να κινηθώ στο ίδιο ύφος με ένα χτένισμα που θα αναδείκνυε τη φυσική κίνηση των μαλλιών της. Μάλιστα, φρόντισα και το hair look του συντρόφου της Γιώργου Σαμαρά».

Τέλος, όπως αποκάλυψε ο επαγγελματίας, η Κωνσταντίνα είναι απογοητευμένη από το hair styling στην Κρήτη. Μου υποσχέθηκε πως θα ανεβαίνει μία φορά τον μήνα περίπου στη Θεσσαλονίκη για να φροντίζει και να βάφει τα μαλλιά της στο Becutee hair salon.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ