Την Πέμπτη 19 του μήνα, ανήμερα των γενεθλίων της κόρης τους Ιωάννας, ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα βάφτισαν τη μικρή τους πριγκίπισσα. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Δέδα στη Θεσσαλονίκη που είχε στολιστεί με ροζ τριαντάφυλλα και παιώνιες για τη νεοφώτιστη.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους καλούς φίλους του ζευγαριού. Ανάμεσά τους και ο παρουσιαστής Χρήστος Ανθόπουλος ο οποίος όπως αποκαλύπτει στο okmag έπαιξε ρόλο και στη γνωριμία του ζευγαριού.

Την Κυριακή η όμορφη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το ιερό μυστήριο.

Όπως γράφει και η ίδια, «Πέμπτη 19 Μαΐου!!! Η βάπτιση της Ιωάννας και τα πρώτα μας γενέθλια! Μωρό μου πόσο ευλογημένοι είμαστε που σε έχουμε ! Να ζήσεις Ιωαννάκι μου να σκορπίζεις πάντα φως χαρά και αγάπη… Το χαμόγελο σου είναι η ευτυχία μας!! Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους και συγγενείς μας που ήταν κοντά μας αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα για εμάς! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει στους νονούς μας. Αυτή η μέρα επισφράγισε για πάντα τη φιλία μας και μεγάλωσε την οικογένεια μας… σας λατρεύουμε!!! P.S Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες εορταστικές ευχές!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ