Το ξεκίνημα της σεζόν ισοδυναμεί με την ατέρμονη εμφάνιση νέων προτάσεων . Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πρόσωπα που παρακολουθούν και ακολουθούν τα εκάστοτε trend. Έτσι δε γινόταν να μην υιοθετήσει τη νέα τάση σε μανικιούρ και πεντικιούρ.

Η νέα τάση σε μανικιούρ και πεντικιούρ είναι μία διαχρονικά chic επιλογή

Πριν λίγες ημέρες είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου να επιλέγει μπορντό για το μανικιούρ της και τώρα ήρθε η στιγμή για τη Βίκυ Καγιά να προτιμήσει κάτι ανάλογο στο πεντικιούρ της.

τάση μανικιούρ πεντικιούρ

Οι σκούρες αποχρώσεις είναι η νέα τάση σε μανικιούρ και πεντικιούρ και δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε extra χαρούμενοι για αυτό. Μας έρχονται από τα 90s και η πιο ασφαλής επιλογή για να είναι τα άκρα σας κομψά.

Πώς να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα για την επιδερμίδα σας;

Η ιδανική απόχρωση στα νύχια είναι ικανή να απογειώσει το look σας. Όμως, πρέπει να βρίσκουμε χρώματα τα οποία να ταιριάζουν στο δέρμα γύρω από το νύχι. Δηλαδή πρέπει να επιλέγουμε χρώματα που να μην κάνουν το δέρμα μας να φαίνεται ούτε χλωμό, ούτε κόκκινο. Με αυτό το κριτήριο πρέπει να επιλέξετε και την αγαπημένη σας σκούρα απόχρωση. Κατά κύριο λόγο πρέπει να κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας και δευτερευόντως το σχήμα των νυχιών σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ