Μας χαροποιεί πολύ όταν επιβεβαιωνόμαστε για μία τάση που υιοθετείται επαναλαμβανόμενα μετά την αναφορά μας. Αυτή τη φορά, θα μιλήσουμε για μία απόχρωση. Στην Κατερίνα Καινούργιου πηγαίνει πολύ το burnt orange.

H Κατερίνα Καινούργιου υποστηρίζει στο 100% το burnt orange

Η παρουσιάστρια είναι από τις γυναίκες που παρακολουθούν στενά τις τάσεις της μόδας. Είναι πάντα τόσο ενημερωμένη, αλλά πάντα πιστή στο style που την έχουμε συνηθίσει. Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε την απόχρωση του burnt orange για να συνοδέψει το μονοχρωματικό look της.

burnt orange

Η απόχρωση του «καμμένου» πορτοκαλί είναι πολύ κολακευτική στο βλέμμα. Οι ζεστοί υποτόνοι «φωτίζουν» την ίριδα του ματιού. To βαθύ πορτοκαλί συνδυάζεται υπέροχα με τις γήινες αποχρώσεις και τις κάνει να δείχνουν πιο ζωηρές. Ως προσέγγιση στο μακιγιάζ έχει κάτι τολμηρό και παράλληλα κλασικό. Την απόχρωση επέλεξε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα χείλη της πριν λίγες ημέρες.

Πώς να έχει η σκιά σας διάρκεια;

Το πρώτο βήμα για να μην “καθίσει” άσχημα η σκιά στις λεπτές γραμμές του ματιού κατά τη διάρκεια της μέρας είναι να έχετε μια απόλυτα καθαρή βάση πριν το μακιγιάζ. Αφαιρέστε κάθε υπόλειμμα eye makeup με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την περιοχή. Σιγουρευτείτε, ότι δεν υπάρχουν έλαια στα μάτια που θα χειροτερέψουν τα ήδη λιπαρά σας βλέφαρα.

Ό,τι κάνει ένα primer για το πρόσωπο, το ίδιο ακριβώς κάνει και το eye primer για τα μάτια. Πετύχετε την ιδανική, ματ βάση ώστε η σκιά να απλωθεί πανεύκολα και ομοιόμορφα. Η sticky σύνθεση του primer ματιών βοηθάει τη σκιά να “κολλήσει” στο βλέφαρο και να μην κουνηθεί από τη θέση της.

Παρατείνετε τη διάρκεια της σκιάς σας περνώντας μια στρώση πούδρας σε ελεύθερη μορφή με ένα χοντρό πινέλο. Τα μόρια της πούδρας θα απορροφήσουν ίχνη λιπαρότητας και θα σετάρουν τα βλέφαρα. Προτιμήστε μία χωρίς χρώμα, ώστε να μην αλλοιωθούν οι αποχρώσεις του eye look σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ