Οι εμφανίσεις της κριτή του My Style Rocks αποτελούν πηγή έμπνευσης για τη νέα σεζόν. Με επιρροές από τα 80s, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αυτή τη φορά δοκίμασε την τάση του burnt orange.

Burnt orange, η κομψή εκδοχή το πορτοκαλί

Το πορτοκαλί είναι μεγάλη τάση από το φθινόπωρο, η απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο στο κλίμα της εποχής όμως, είναι το burnt orange ή αλλιώς κεραμιδί, που συνδυάζεται εύκολα με γήινα χρώματα ή κάνει αντίθεση με το ζωηρό πράσινο ή το lemon. Μη ξεχνάτε τα fluo χρώματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και χρειάζονται σύντροφο στο styling. Σε αυτό το σημείο έρχονται τα χρώματα με βάθος ή καλύτερα γήινους υποτόνους, όπως το «καμένο» πορτοκαλί. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χρωμάτισε τα χείλη της με αυτό.

burnt orange

Είναι μία κομψή προσέγγιση και μία fashionable αντικατάσταση του κοραλλί. Συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό και τα χρυσά κοσμήματα.

Η σωστή εφαρμογή

Μπορείτε να εφαρμόσετε το κραγιόν σας απευθείας, αλλά η εφαρμογή του μπορεί να γίνει και με ειδικό πινελάκι, εάν θέλετε μεγαλύτερη ακρίβεια. Χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο χειλιών, για να δουλέψετε το χρώμα στα χείλη σας και να το κάνετε να εισχωρήσει πιο βαθιά και να μείνει σταθερό για περισσότερη ώρα. Plus, με το πινέλο δε χρειάζεται να τοποθετήσετε και κάποιο μολύβι, διότι προσφέρει απίστευτη ακρίβεια στην εφαρμογή, ό,τι δηλαδή κάνει και το lipliner. Επίσης, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας, για να πιέσετε το χρώμα στα χείλη. Έτσι θα έχετε καλύτερη απόδοση του χρώματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ