Η κριτής του My Style Rocks πάντα «φέρνει» κάτι καινούριο στο τραπέζι. Αυτή τη φορά είναι something old, but sooo new, ταυτόχρονα. Πρόκειται το trend των frosty eyes που υιοθέτησε με τη βοήθεια του make-up artist της, Γιάννη Σίσκου.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη τάση του reverse smokey

Frosty eyes, άλλο ένα comeback των 90s

Η δεκαετία του 90 είναι πιο σύγχρονη από τότε που τη διανύαμε. Οι make-up τάσεις του παρελθόντος πρωταγωνιστούν ξανά και στα social media επικρατεί φρενίτιδα. Αυτό δεν θα άφηνε αδιάφορη την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία υιοθέτησε την mega τάση των frosty eyes.

barbiecore κραγιόν

Στην ουσία, η συγκεκριμένη τάση επικεντρώνεται στα μάτια και πιο συγκεκριμένα στο να απλώσετε σκιές που προσφέρουν ένα ”frosty” εφέ. Το μόνο που χρειάζεσαι δηλαδή, είναι σκιές σε ψυχρές αποχρώσεις όπως στο χρώμα της λεβάντας, icy blue, στο χρώμα της μέντας, ασημί και απαλό ροζ που αφήνουν στο τέλος ένα μεταλλικό frosty και πολύ shimmery φινίρισμα. Άφθονες δόσεις λάμψης και μεταλλικά φινιρίσματα στα βλέφαρα, συνδυάζονται συνήθως με μία ανάλαφρη λαμπερή βάση στην επιδερμίδα και glossy χείλη, ενώ σίγουρα μπορεί κάνετε συνδυασμούς και με άλλες αγαπημένες τεχνικές, όπως το cat eye look ή τo ματ κραγιόν στα χείλη. Στην περίπτωση της παρουσιάστριας μας αρέσει πολύ που συνδύασε την ασημένια σκιά με ultra black eye liner.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ