Η κριτής του My Style Rocks μαζί με τον make up artist, Γιάννη Σίσκο, είναι αγαπημένο μας beauty duo. Τα look που δημιουργούν «κρύβουν» πάντα ένα trend που θα υιοθετήσουμε. Κάτι αντίστοιχο έχουμε και αυτή την φορά όπου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δοκίμασε το reverse smokey.

Διαβάστε επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με viva magenta στα χείλη της

Reverse smokey, η σεξι εκδοχή του all time classic look των 90s

Πολλές γυναίκες αγαπούν τα smokey look, αλλά σίγουρα ως look είναι μία πολυφορεμένη πρόταση. Επομένως, οι εναλλακτικές εκδοχές τους μόνο καλοπροαίρετες μπορεί να είναι. Μία τέτοια και το reverse smokey που υιοθέτησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

reverse smokey

Ελληνιστί το ανάποδο smokey look, πρόκειται για μια τάση που κυριαρχεί στα social media από το 2021 με ολοένα και περισσότερα it girls του πλανήτη beauty, αλλά και makeup artists να το δοκιμάζουν και τελικά να το προτείνουν ξανά και ξανά. Διαφοροποιείται από την κλασική εκδοχή του look, καθώς το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων κι όχι στην πάνω. Η τεχνική δεν είναι δύσκολη και το μόνο που έχετε να κάνετε επιπλέον είναι να ¨τραβήξετε¨ τη σκούρα σκιά προς το εξωτερικό μέρος, αλλά μόνο στην κάτω γραμμή. Αν μάλιστα είστε δεξιοτέχνης και σας αρέσει να πειραματίζεστε δοκιμάστε και 2 και 3 αποχρώσεις μαζί. Συνδυάστε το με έντονα fluffy φρύδια και ένα απλό lip balm στα χείλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ