Αν πιστεύατε, μέχρι σήμερα ότι το κόκκινο κραγιόν είναι η απόχρωση που πρέπει να έχουμε στα χείλη μας το χειμώνα, οι Ελληνίδες παρουσιάστριες έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα. Πριν λίγες ημέρες είχαμε δει τη Ζέτα Μακρυπούλια με φούξια κραγιόν. Τώρα εντοπίσαμε και την Ελένη Μενεγάκη με ένα ματ αντίστοιχης απόχρωσης. Η Ελένη Μενεγάκη δεν αντιστάθηκε, δοκίμασε το κραγιόν της σεζόν.

Ποιο είναι το κραγιόν της σεζόν; Η Ελένη Μενεγάκη έχει την απάντηση

Η παλέτα του φετινού χειμώνα στόχο έχει να μας φτιάξει τη διάθεση. Φωτεινά χρώματα σε όλες τις εκδοχές της γκαρνταρόμπας μας, προσδίδουν ενδιαφέρον στο style μας. Το ίδιο συμβαίνει και στο μακιγιάζ, μικρές πινελιές χρώματος διαγράφουν τα χαρακτηριστικά με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Τις τάσεις φαίνεται να παρακολουθεί και η Ελένη Μενεγάκη που επέλεξε τον αντικαταστάτη του κόκκινου κραγιόν, το κραγιόν της σεζόν, το φούξια κραγιόν.

η Ελένη Μενεγάκη με το κραγιόν της σεζόν

Αυτή η bold απόχρωση με μπλε υποτόνους σε ματ υφή αναδεικνύει τα χείλη της παρουσιάστριας στο 100%. Μάλιστα, το ζωηρό χρώμα κάνει τα μάτια της να δείξουν πιο λαμπερά, σωστά; Η κατάλληλη επιλογή χρώματος στο μακιγιάζ πάντα βοηθά συνολικά τα χαρακτηριστικά μας.

Το κατάλληλο ρουζ για το φούξια κραγιόν

Το φούξια κραγιόν, μπορεί να είναι το κραγιόν της σεζόν, αλλά είναι μία πρόσφατη προσθήκη στο νεσεσέρ μας. Χρειάζεται προσοχή στο χειρισμό, ειδικά στην απόχρωση ρουζ που θα επιλέξετε για να το συνδυάσετε. Αποφύγετε τους γήινους τόνους και προτιμήστε συγγενικά χρώματα με το κραγιόν σας. Το καθαρό ροζ, το τριανταφυλλί, ακόμα και αυτό του σάπιου μήλου είναι οι ιδανικές αποχρώσεις ρουζ για το φούξια κραγιόν σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ