Το πρόσωπο της Ζέτας Μακρυπούλια είναι καμβάς σε ό,τι αφορά τα make-up looks. Μαζί με τη make-up artist της, Γωγώ Νικηφοράκη, στην εκπομπή Rouk Zouk δημιουργούν ενημερωμένα looks που αποτελούν έμπνευση για εμάς. Αν, έπρεπε, να χαρακτηρίσουμε με μία λέξη τον φετινό χειμώνα, αυτή είναι χρωματιστός. Τα έντονα χρώματα είναι η μεγαλύτερη fashion τάση και αυτό δεν μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και το μακιγιάζ μας. Έτσι και η Ζέτα Μακρυπούλια άφησε το κόκκινο κραγιόν στο συρτάρι της και δοκίμασε το φετινό αντικαταστάτη του.

Αυτά τα Χριστούγεννα δεν φορέσουμε κόκκινο κραγιόν, αλλά φωτεινό αντικαταστάτη

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το κόκκινο κραγιόν είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές του νεσεσέρ σας. Πολλές γυναίκες συνδέουν κάθε επίσημη εμφάνιση με το κόκκινο κραγιόν. Παρόλα αυτά, το παρακάτω look της Ζέτας Μακρυπούλια  προμηνύει αλλαγή.

κραγιόν Ζέτα Μακρυπούλια

Το κόκκινο κραγιόν βρήκε τον αντικαταστάτη του και αυτό είναι το φούξια κραγιόν. Το φούξια είναι χαρούμενο, κοριτσίστικο, δροσερό, γοητευτικό, παιχνιδιάρικο, κάνει αντίθεση με τα σκούρα ρούχα και τραβά τα βλέμματα για όλους τους σωστούς και παραπάνω λόγους.

5 συμβουλές για φορέσετε σωστά το φούξια κραγιόν

  • Δείξτε προσοχή στην επιλογή του ρουζ. Αποφύγετε τις γήινες αποχρώσεις και προτιμήστε τόνους του ροζ ή ακόμα καλύτερα μία πινελιά από το κραγιόν σας είναι σαν να επιλέγετε ένα υγρό ρουζ.
  • Συνδυάστε με καθαρό βλέμμα. Μία γραμμή eyeliner ή μία γενναία στρώση μάσκαρα είναι οι ιδανικότεροι partners.
  • Διαγράψετε ένα nude περίγραμμα που θα χρησιμεύσει ως οδηγός για να μην έχετε αστοχίες κατά την εφαρμογή.
  • Λίγο διάφανο gloss στο κέντρο των φούξια χειλιών σου, θα δείξει τα χείλη σας πιο ζουμερά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ