Η ηθοποιός και επιχειρηματίας πια, έχει ένα χαρακτηριστικό boho style που με μικρές διαφοροποιήσεις πάντα αποτελεί έμπνευση. Έτσι, η Αθηνά Οικονομάκου δε γινόταν να μη δοκιμάσει τη μεγαλύτερη τάση στο μανικιούρ, για φέτος.

Η μεγαλύτερη τάση στο μανικιούρ είναι πολύ μυστηριώδης

Η Αθηνά Οικονομάκου, πριν μία εβδομάδα, βρέθηκε στο συνέδριο μόδας της Vogue με ένα new age boho look. Φυσικά και το outfit της, το συνόδεψε και με το κατάλληλο μανικιούρ, πιο συγκεκριμένα με τη μεγαλύτερη τάση. Μοιράστηκε την επιλογή της στο Instagram της.

Όπως, σας έχουμε αναφέρει πολλάκις τα σκούρα βερνίκια είναι το new thing. Χαιρόμαστε, λοιπόν, που επιβεβαιωνόμαστε μιας και ολοένα περισσότερες celebrity τα επιλέγουν. Φέτος, ξεφύγετε από τα κλασικά nude που φοράτε όλο τον χρόνο και τα συνηθισμένα έντονα κόκκινα βερνίκια και κάντε τη διαφορά. Επιλέξτε σκούρα χρώματα για τα νύχια σας και δώστε ένταση και μυστήριο στο look σας. Πλούσιο μοβ magenta, σαγηνευτικό cobalt μπλε, bronze πράσινο χακί, σκούρο emerald, εντυπωσιακό βουργουνδί και σκοτεινό κόκκινο είναι αποχρώσεις που σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση! Η γκάμα στις σκούρες αποχρώσεις είναι τεράστια και σίγουρα θα βρείτε το βερνίκι που ταιριάζει στην προσωπικότητά και στην εμφάνισή σας. Το σημαντικό είναι να είναι περιποιημένο το μανικιούρ σας, διότι σε μία τόσο bold απόχρωση δεν χωράνε αστοχίες, όπως αφυδατωμένα και άκοπα πετσάκια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ