Το φετινό καλοκαίρι είναι από τα πιο ζεστά των τελευταίων χρόνων. Ο καύσωνας έχει διάρκεια, τον περιμένουμε και τις επόμενες μέρες ξανά και σίγουρα πρέπει να κάνεις κάτι με το χτένισμα σου. Ιδρώτας και μαλλιά είναι ένα combo που δεν αρέσει σε καμία μας. Παρόλα αυτά, η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να σου δώσει έμπνευση και πρακτικές λύσεις για τις ζεστές ημέρες, με την πληθώρα χτενισμάταων που παρουσιάζει στο instagram της.

Η διαχρονική αξία της γαλλικής πλεξίδας

Κατερίνα Καινούργιου καύσωνας

Την έχουμε συνδέσει με τα παιδικά μας χρόνια, παρόλα αυτά είναι ένα χτένισμα του οποίου οι μετοχές δύσκολα θα πέσουν. Η γαλλική πλεξίδα προσδίδει ένα κοριτσίστικο vibe στο look σου και δημιουργεί ένα φυσικό lifting. Plus, είναι ένα τέλειο χτένισμα τις ημέρες του καύσωνα

The sexy wet

Κατερίνα Καινούργιου καύσωνας

Το wet look είναι η μόνη επιλογή, σε περίπτωση που θέλεις τα μαλλιά σου κάτω. Τα wet μαλλιά είναι η πιο sexy επιλογή για το καλοκαίρι και ταυτόχρονα πολύ πρακτική, αφού δε χρειάζεται να σε απασχολήσει το φριζάρισμα

Η πιο κομψή πρόταση για τον καύσωνα

Κατερίνα Καινούργιου καύσωνας

Τα low bun, δηλαδή, οι κότσοι που είναι στερεωμένοι στην αρχή του αυχένα είναι τόσο chic, που μπορούν να υιοθετηθούν και από νύφες. Απέριττο χτένισμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά, χωρίς να ζεσταίνει το κεφάλι σου.

Like a Sicilian

Κατερίνα Καινούργιου καύσωνας

Οι πλούσιοι κότσοι με αναφορές στις γυναίκες του Ιταλικού νότου είναι πάντα πολύ κολακευτικοί και θηλυκοί. Το ανάλαφρο πιάσιμο τους επιτρέπει τυχόν λάθη στην υλοποίηση τους, αλλά ακόμα και αν κάποια τουφάκια ξεφύγουν από τη θέση τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ