Από τη Βίκυ Καγιά μόνο updated προτάσεις περιμένουμε. Είναι πάντα πολύ καλά διαβασμένη και δεν κατέχει άδικα τον τίτλο της fashion expert. Βέβαια, δεν μας αφήνει παραπονεμένους και με τις beauty επιλογές της. Ήδη δοκίμασε από τις πρώτες το βερνίκι νυχιών που έχει γίνει viral.

Το βερνίκι νυχιών που θα βλέπεις παντού το χειμώνα και είναι, ήδη, στις viral επιλογές των influencer

Η Βίκυ Καγιά, πρόσφατα, μοιράστηκε ένα story από το session του πεντικιούρ της και σε αυτό ανακαλύψαμε το βερνίκι νυχιών που έχει γίνει viral.

viral βερνίκι νυχιών

Ποιο είναι αυτό; Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, επιβεβαιώνοντας ότι το καφέ είναι το νέο μαύρο και ο κανόνας εφαρμόζεται και στο μανικιούρ μας. Μια ματιά στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσουμε πως οι αποχρώσεις του καφέ ορίζουν τα nail trends τώρα και υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τόνοι, που σίγουρα θα ανακαλύψετε αυτόν που ταιριάζει στα νύχια και την επιδερμίδα σας. Μάλιστα, το συγκεκριμένο μανικιούρ απέκτησε και τη δική του ονομασία, αυτή του ο coffee manicure είναι όπως ο καφές, σκέτος, με γάλα, latte, άρα και οι αποχρώσεις κάθε φορά διαφέρουν. Η Βίκυ Καγιά προτίμησε την πιο σκούρα εκδοχή και αγαπημένη μας. Λατρεύουμε μια chocolate απόχρωση  με glossy φινίρισμα. Επίσης, το trend είχε έρθει να επιβεβαιώσει και η Δούκισσα Νομικού που προτίμησε το chocolate red. Όπως βλέπετε υπάρχουν πολλές επιλογές που σας δίνουν την ευελιξία για άπειρους συνδυασμούς με τα look σας.

Editor’s Note: Dark και chic τόνοι, μεταλλικά ή sparkly φινιρίσματα, ultra-glossy ή ματ τελειώματα και αποχρώσεις από το midnight blue και το βαθύ βουργουνδί μέχρι το σκούρο μοβ είναι όλα θα μας απασχολήσουν την επερχόμενη σεζόν.

Διαβάστε Επίσης: Η Βίκυ Καγιά με την τεχνική του micro french manicure

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ