Το όνομα «Βίκυ Καγιά» είναι άμεσα συνδεδεμένο με την απόλυτη κομψότητα. Για αυτό και το μανικιούρ της πάντα έχει old money vibes. Αύτη τη φορά δοκιμάσε τη νέα μας εμμονή το micro-french manicure.

Διαβάστε Επίσης: Η Βίκυ Καγιά με το τέλειο αξεσουάρ Κυριακής

Το micro-french manicure είναι η πιο κομψή 2023 πρόταση

Το micro french ή αλλιώς skinny french είναι η πιο μίνιμαλ εκδοχή του κλασικού γαλλικού. Το βερνίκι σε natural αποχρώσεις παραμένει ως βάση, όμως η γραμμή γίνεται πλέον πολύ λεπτή (όσο πιο skinny τόσο το καλύτερο). Και φυσικά δεν γινόταν να μη υιοθετήσει το  micro-french manicure η queen of chicness, Βίκυ Καγιά.

micro french manicure

Αυτή η εκδοχή του γαλλικού είναι μία τέλεια ιδέα για τα μανικιούρ του καλοκαιριού. Είναι η πρόταση που ταιριάζει απόλυτη στην αισθητική του clean make up girl.

Γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι

1. Ξεβάψτε τα νύχια σας, ώστε να είναι απολύτως καθαρά, χωρίς υπολείμματα βερνικιού

2. Σπρώξτε τα πετσάκια με το ειδικό ξυλάκι και κόψτε μόνο ό,τι περισσεύει. Πάρτε τη λίμα και δώστε σχήμα στα νύχια σας

3. Πάρτε ένα λευκό μανό και με πολύ προσοχή, απλώστε μια λεπτή λευκή γραμμή στις άκρες των νυχιών σας. Αν δυσκολεύεστε και δεν έχετε σταθερό χέρι, αγοράστε τα ειδικά αυτοκολλητάκια ή φανείτε έξυπνες, χρησιμοποιώντας τα στρογγυλά αυτοκόλλητα που βάζαμε στις κόλλες αναφοράς όταν ήμασταν μαθητές.

4. Όταν στεγνώσουν καλά οι άκρες, και αφού έχετε αφαιρέσει τα αυτοκόλλητα, εφαρμόστε σε όλο το νύχι σας ροζ ή μπεζ βερνίκι

5. Αν χρειαστεί περάστε και δεύτερη φορά. Τέλος, εφαρμόστε διαφανές βερνίκι για λάμψη και διατήρηση του χρώματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ