Ένας από τους μεγαλύτερους beauty νικητές του 2021 είναι τα nail art. Στη σκιά της πανδημίας χρειάστηκε να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους για να προσδώσουμε κάποιο fun στην καθημερινότητα. Τα nail art ήταν ένας και η πασίγνωστη τραγουδίστρια αποχαιρετά το 2021 με ένα αντίστοιχο μανικιούρ.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα εντυπωσιακό μανικιούρ για το τέλος της χρονιάς

Η Queen B ή αλλιώς Μπιγιονσέ είναι μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Κάθε της επιλογή ακολουθείται από εκατομμύρια followers και αδημονούμε για το αν το συγκεκριμένο μανικιούρ θα έχει την αντίστοιχη απήχηση.

τραγουδίστρια μανικιούρ

Η Μπιγιονσέ επέλεξε τη πιο σύγχρονη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ. Τα french nails της «ντύθηκαν» σε ασημένιους χρωματικούς τόνους. Ο φουτουριστικός χαρακτήρας του σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητος. Άλλωστε ήμαστε από τους πρώτους που σας είχαμε πει ότι τα metallic nails είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις φέτος. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το metallic french μανικιούρ της με μικρές τελείες.

Μεταλλικές αποχρώσεις που είναι chic

Οι μεταλλικές υφές χρειάζονται προσοχή. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί με ευκολία να καταλήξει να είναι κιτς. Για αυτό και θα σας προτείνουμε τις πέντε βασικές για να διατηρήσετε τα επίπεδα της κομψότητας υψηλά.

  • Ασημί
  • Χρυσό
  • Μπορντώ και Μπλε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ