Μπορεί η Τόνια Σωτηροπούλου να ντύθηκε νύφη κάτω από άκρα μυστικότητα και να μην έχουμε πολλές λεπτομέρειες για το beauty look της, όμως, μία ματιά στο Instagram της, ίσως μας δώσει κάποια στοιχεία. Πριν, από κάποιες ημέρες πόσταρε μία φωτογραφία στην οποία επίκεντρο ήταν τα χέρια της. Ο φωτογράφος της, Αλέξανδρος Μακρής, απαθανάτισε τη στιγμή και το μανικιούρ της έδειξε πιο κομψό από ποτέ, με την πιο ωραία bridal απόχρωση στα νύχια της.

Διαβάστε Επίσης: Οι τάσεις στο μανικιούρ για τη νέα σεζόν

Η bridal απόχρωση στα νύχια της Τόνιας Σωτηροπούλου

Τα δάχτυλα της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι άκρως φωτογραφίσιμα. Μακριά, με μεγάλη βάση στα νύχια και οβάλ σχήμα που κάνουν το μανικιούρ άκρως αριστοκρατικό. Πριν τέσσερις ημέρες, λοιπόν, πόσταρε αυτή τη φωτογραφία στην οποία διακρίνουμε μία μπεζ, υπέρ-κομψη απόχρωση.

Τόνια Σωτηροπούλου bridal απόχρωση μανικιούρ

Θεωρούμε ότι είναι η ιδανική bridal απόχρωση για τα νύχια μιας νύφης. Ο τόνος του μπεζ είναι άκρως κολακευτικός για τον τόνο της επιδερμίδας της Τόνιας Σωτηροπούλου.

Beauty Editor’s Note

Την ημέρα του γάμου σας, φρoντίστε να έχετε πάντα μαζί σας ένα emergency kit, μαζί με τα υπόλοιπα καλλυντικά σας. Μία λίμα και ένα λάδι για τις επωνυχίδες είναι τόσο σημαντικά όσο το  κραγιόν σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ