Η παρουσιάστρια επιλέγει κλασικές αξίες σε μακιγιάζ και χτενίσματα. Δεν μας έχει συνηθίσει στην επιλογή υπερβολών και trend που θα τα δούμε μόνο για μία σεζόν. Παρόλα αυτά, αυτό δε σημαίνει ότι η Σίσσυ Χρηστίδου δεν προσαρμόζει τις τάσεις στο style της, έτσι είδαμε σε εκείνη το πρώτο καλοκαιρινό μανικιούρ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με το all time classic καλοκαιρινό μανικιούρ

Τα Les Blancs, όπως ονομάζεται αρκετές σεζόν η τάση. Τα κλασικά παστέλ μπορεί να δώσουν ένα αποτέλεσμα πολύ λευκό σαν κιμωλία. Τα χρώματα συχνά είναι υπερβολικά έντονα, δεν έχουν ομοιογένεια στην εφαρμογή. Τα Les Blancs συνθέτουν ένα νέο είδος χρωματικής οικογένειας. Τα λευκά μας, με τις λεπτές πινελιές χρώματος που δίνουν σατινέ αποτέλεσμα έχουν ως πηγή έμπνευσης τη φίνα πορσελάνη. Τα χρώματα αυτά διαφέρουν από τα κλασικά παστέλ από το γεγονός ότι πρόκειται για χρώματα που στη σύνθεσή τους περιέχουν μεγαλύτερο ποσοστό λευκού. Η Σίσσυ Χρηστίδου προτίμησε την απόχρωση του απόλυτα λευκού για τα νύχια της και μας θύμισε πόσο ωραία πρόταση είναι για ένα καλοκαιρινό μανικιούρ.

Σίσσυ Χρηστίδου κοντινό

Μας αρέσει πολύ στα πόδια, αλλά και στα χέρια. Το λευκό μανικιούρ είναι διαχρονική επιλογή για το καλοκαίρι και μάλιστα, φέτος, είναι το απόλυτο trend. Μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό με άλλα χρώματα ή να βάψετε εναλλάξ τα νύχια σας ή να βάψετε ένα μόνο νύχι λευκό, που, όμως, είναι η πινελιά που κάνει τη διαφορά στο μανικιούρ.

Διαβάστε Επίσης: Η Σίσσυ Χρηστίδου με την μοντέρνα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ