Η επιδερμίδα του προσώπου της ριάλιτι σταρ σίγουρα δεν αναλογεί στην πραγματική ηλικία. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν αποκαλύπτει όλες τις επεμβάσεις που κάνει σε αυτή, όμως, υπάρχει στιγμές που μοιράζεται κάποιες από τις επιλογές της. Η νέα θεραπεία αντιγήρανσης που επέλεξε η Κιμ Καρντάσιαν είναι ό,τι πιο νέο σε laser.

Διαβάστε Επίσης: Η Κιμ Καρντάσιαν με τον Κιμ Καρντάσιαν bun

Μία θεραπεία αντιγήρανσης για την Κιμ Καρντάσιαν με άμεσα αποτελέσματα

Σε πρόσφατο story της εντοπίσαμε μία θεραπεία προσώπου από την Κιμ Καρντάσιαν βασισμένη σε σύγχρονες τεχνικές. Ποια είναι αυτή;

αντιγηραντική θεραπεία Κιμ Καρντάσιαν

Το cool laser είναι ένα laser υβριδικής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί δύο μήκη κύματος νανοπαλμών σε δύο επίπεδα. Λέγεται Cool – Laser  γιατί είναι 3 ης γενιάς laser, είναι απόλυτα ασφαλές και δεν προκαλεί καμία θερμική βλάβη στον ιστό όπως τα παλιότερης τεχνολογίας laser. Θεωρείται η  καλύτερη και πιο σύγχρονη τεχνολογία στη μάχη κατά της γήρανσης. Είναι ανώδυνη μη επεμβατική θεραπεία που πραγματοποιείται με καινοτόμο τεχνολογία σε 2 επίπεδα του ιστού, επιδερμίδα και χόριο. Μετά από κάθε συνεδρία γίνεται αθροιστική επανόρθωση της επιδερμίδας μειώνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες,  σημαντική σύσφιξη και ανόρθωση του οβάλ του προσώπου, διόρθωση χρωματικών αλλοιώσεων. Είναι καλή επιλογή για όσες κυρίες επιθυμούν άμεσο αποτέλεσμα, χωρίς να καταφύγουν σε κάποια επεμβατική λύση. Συμβάλει, επίσης, στη σύσφιξη των πόρων και τον περιορισμό της λιπαρότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ