Το καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου είναι παράδεισος για κάθε γυναίκα. Γεμάτο ρούχα, καλλυντικά και αποτελεί σχεδόν καθημερινή πηγή συμβουλών ομορφιάς.  Όπως, η κίνηση ματ που έκανε στο μακιγιάζ της η make up artist Ρόζα Βακονδίου, πριν λίγες ημέρες. Ποια είναι αυτή; Πρόκειται για ένα tip game changer στα make up look.

Διαβάστε Επίσης: Η make up artist της Κατερίνας Καινούργιου αποκαλύπτει τα μυστικά του μακιγιάζ της

Η κίνηση ματ στο μακιγιάζ που, σίγουρα, θα υιοθετήσουμε

Θεωρείτε ότι το μακιγιάζ πρέπει να περιορίζεται στην περιοχή του προσώπου; Λάθος. Για να υπάρχει η απόλυτη ομοιογένεια, πρέπει να μη ξεχνάμε την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.

Κατερίνα Καινούργιου κίνηση ματ στο μακιγιάζ

Έτσι, η Ρόζα Βακονδίου άπλωσε το bronzer μέχρι τις περιοχές των παραπάνω. Πέρα από την ομοιογένεια που επιτυγχάνεται, μπορούμε να κάνουμε contouring και στην περιοχή του ντεκολτέ με το bronzer. Οι φωτοσκιάσεις κολακεύουν την περιοχή, προσδίδοντάς της θηλυκότητα. Είναι μία κίνηση ματ στο μακιγιάζ που πραγματικά κάνει τη διαφορά.  

Πώς να κάνετε contouring στην περιοχή του ντεκολτέ;

Με ένα στρογγυλό πινέλο πάρτε λίγη ποσότητα από τη μπρονζέ πούδρα σας. Με ανάλαφρες κυκλικές κινήσεις διαγράψτε τις καμπύλες μίας καρδιάς από την αρχή της μασχάλης φτάνοντας στο κέντρο του στήθους. Μη εφαρμόστε σκούρα απόχρωση στο κέντρο του στήθους. Εκεί χρησιμοποιήστε highlighter. Τέλος, με το bronzer διαγράφουμε και τα κόκκαλα πάνω από το στήθος. Με αυτόν τον τρόπο, το στήθος δείχνει πιο πλούσιο με δύο απλές κινήσεις. Το look σας γίνεται αυτομάτως πιο θηλυκό, όπως έγινε και στο ανδρόγυνο outfit της Κατερίνας Καινούργιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ