Μπορεί να κάνουμε ένα διάλειμμα από τη φετινή γαμήλια σεζόν, όμως, μετά τις διακοπές οι γάμοι θα συνεχίζουν να κατακλύζουν την αντζέντα του Σαββατοκύριακου. Αν ανήκετε είστε μέλλουσα νυφούλα, τότε έχουμε κάτι για εσάς: Το τελευταίο μανικιούρ της Κιάρα Φεράνι, το ιδανικό νυφικό μανικιούρ.

Διαβάστε Επίσης: Η Κιάρα Φεράνι με triple french manicure

Ένα νυφικό μανικιούρ βασισμένο στο μινιμαλισμό

Η γνωστή mega influencer είναι φαν του μαξιμαλισμού. Σπάνια θα τη δούμε με λιτές και απέριττες εμφανίσεις. Παρόλα αυτά, υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες στα look της που μπορούν να υιοθετηθούν από τις φαν του μινιμαλισμού. Μία από αυτές και το τελευταίο της μανικιούρ, που είναι και μία ωραία πρόταση για νυφικό μανικιούρ. Αν πρέπει να δώσουμε ένα όνομα στο μανικιούρ, τότε αυτό είναι το “barely there manicure”.

νυφικό μανικιούρ

Το Barely there manicure είναι η τάση που ξεχωρίζει. Δίνοντας έμφαση στο φυσικό χρώμα της βάσης των νυχιών, αυτό το trend μπορεί πολύ εύκολα να απογειωθεί με glossy και pearly φινιρίσματα ή ακόμη και με ελαφρώς σατέν υφές. Το τελικό αποτέλεσμα είναι νύχια που δείχνουν καθαρά, υγιή και περιποιημένα, ενώ ακτινοβολούν μια διακριτική λάμψη. Η έμπνευση έρχεται από τα μανικιούρ των supermodels των 90s, αλλά και από τη στροφή που έχει πάρει η μόδα προς τη μίνιμαλ αισθητική. Όπως το no-makeup trend, έτσι και το barely there manicure σφραγίζουν πως το φυσικό δεν σημαίνει βαρετό, αντιθέτως μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακό και σοφιστικέ. Μία επιλογή που μας αρέσει πολύ για τις μέλλουσες νυφούλες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ