Η Κατερίνα Καινούργιου, τη φετινή σεζόν, είναι πιο δημιουργική από ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι τολμά και πολλά περισσότερα στο μακιγιάζ και τα χτενίσματα της. Έτσι, μάς έδωσε και λίγη παραπάνω έμπνευση για το σημερινό χτένισμα, για το χτένισμα του Σαββάτου.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με τη πιο value for money σκιά

Τολμήστε αξεσουάρ για το χτένισμα του Σαββάτου

Η πλειοψηφία δεν εργάζεται τη σημερινή ημέρα, οπότε καλό είναι το style μας να γίνει πιο ανάλαφρο. Μακριά από το γραφείο, μπορούμε να πειραματιστούμε με διαφορετικά hairstyle που θα κάνουν το look μας πιο ενδιαφέρον. Έτσι για το ιδανικό χτένισμα του Σαββάτου θα σας προτείναμε την playful αλογοουρά της Κατερίνας Καινούργιου.

χτένισμα Σαββάτου

Ανάλαφροι κυματισμοί και ένα μεταξωτό φουλάρι στα μαλλιά συνθέτουν την τέλεια κοριτσίστικη επιλογή για να αναβαθμίσετε ένα look με total denim για παράδειγμα. Ταυτόχρονα, είναι πολύ εύκολο να το αντιγράψετε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καλύψετε το λαστιχάκι σας με ένα φουλάρι. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ κάνει την αλογοουρά σας να δείχνει πιο πλούσια και ανάλογα με το pattern δίνει χρώμα στο χτένισμα.

Πώς να δείξει πιο μακριά η αλογοουρά σας;

Για να δείχνει πιο μακριά η αλογοουρά σας θα πρέπει να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε δύο κάθετα μέρη. Πιάνετε την ψηλή αλογοουρά με ένα λαστιχάκι και στη συνέχεια τη χαμηλή. Τέλος τις ενώνεται ψηλά αφού στερεώσετε την πρώτη με τσιμπιδάκια. Για να καλύψετε το κενό που δημιουργείται στο μπροστινό μέρος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σκιά στην απόχρωση των μαλλιών σας. Ενώ για να τιθασεύσετε τις τριχούλες στη ρίζα πάρτε ένα βουρτσάκι, στο οποίο έχετε ψεκάσει μικρή ποσότητα hairspray και χτενίστε τις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ