Η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάνει, φέτος, την ανατροπή. Έχει γίνει, ιδιαίτερα, τολμηρή σε ό,τι αφορά τις make-up επιλογές της. Αυτό, αυτομάτως, την κάνει πιο δημιουργική και εμάς να συλλέγουμε ολοένα και περισσότερη πληροφορία. Όπως τη μεταλλική πράσινη σκιά που επέλεξε και λατρέψαμε.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη σκιά της σεζόν

Η πράσινη σκιά θα κάνει το look σας πιο fashionable

Μπορεί το clean make up να κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς, όμως, το χρώμα πάντα θα προσδίδει ένταση και ενδιαφέρον στο μακιγιάζ. Κάτι που φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά η Κατερίνα Καινούργιου. Σε ένα πρόσφατο make up look, που δημιούργησε η στενή συνεργάτης της και make-up artist, Ρόζα Βακονδίου ξεχωρίσαμε την πράσινη σκιά που επέλεξαν.

πράσινη σκιά

Η Liquid Metal no. 29 από Radiant Professional έχει πλούσιο χρώμα και έντονη μεταλλική λάμψη. Η κρεμώδης υφή της προσφέρει εύκολη ομοιόμορφη εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια Είναι αδιάβροχη , στεγνώνει γρήγορα, δεν μουτζουρώνει, δεν «τρέχει» και δεν «μαζεύει» ενώ καλύπτει τέλεια, μάτια και χείλη. Μια νέα και τεχνολογικά εξελιγμένη φόρμουλα που συνδυάζει πρώτες ύλες και προσφέρει έντονο και πλούσιο χρώμα για να δημιουργήσετε με ευκολία, πολύ εντυπωσιακά looks. Το καλύτερο όλων; Η πολύ οικονομική της τιμή που δεν ξεπερνά τα 17,00 ευρώ και ανέρχεται στα 16,80 ευρώ. Είναι οφθαλμολογικά & δερματολογικά ελεγμένη και δεν περιέχει γλουτένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ