Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πάντα on trends. Παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας και της προσαρμόζει στο πάντα σύγχρονο style της. Έτσι δε γινόταν να μη φορέσε τη σκιά της σεζόν, που μάλιστα έχει φορέσει και η Μπέλα Χαντίντ.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με russian manicure

Η σκιά της σεζόν «γύρισε» από τα 90s

Νομίζουμε οι ζεστές, bronze αποχρώσεις έχουν φορεθεί όσο τίποτε άλλο τις προηγούμενες σεζόν. Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, για ανανέωση και για την επάνοδο των ψυχρών τόνων. Η ασημένια σκιά που πρωταγωνιστούσε στα 90s επιστρέφει και γίνεται η σκιά της σεζόν. Φυσικά και τη διάλεξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να αναδείξει το αμυγδαλωτό και το καστανό των ματιών της.

σκιά της σεζόν

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη επιλέγει και η Μπέλα Χαντίντ κατά καιρούς.

Είναι ιδανική για όσες δεν φορούν έντονο μακιγιάζ. Αν είσετε ένα μία από αυτές. Μπορείτε απλά να τονίσετε την εσωτερική γωνία του ματιού σου με λίγη ασημένια σκιά και να έχετε το πιο trendy αλλά και λαμπερό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε τη σε όλο το βλέφαρο με μαύρο eyeliner όπως έκανε η παρουσιάστρια. Το ασημένιο ταιριάζει υπέροχα με το ροζ, αλλά και το μπορντό σε κραγιόν που εξίσου is trending now. Μας αρέσει και σε μελαχρινές, αλλά και ξανθές, ενώ συνδυαστικά με το χακί μπορεί να ταιριάξει και στις κοκκινομάλλες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ