Η Κατερίνα Καινούργιου είναι beauty queen αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Παρόλα αυτά, τελευταία έχει επικεντρωθεί πολύ στις προτάσεις για τα mani μας. Αυτή τη φορά μάς δείχνει την απόλυτη τάση του καλοκαιριού για τα νύχια.

Barely there manicure, η τάση του καλοκαιριού για τα νύχια

Το μανικιούρ του καλοκαιριού παραμένει μίνιμαλ και chic, υπηρετώντας τέλεια το clean girl aesthetic της άνοιξης. Το όνομα του barely there manicure και η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις πρώτες που το υιοθέτησε.

barely there manicure

Τα nude χρώματα βρίσκονται στο επίκεντρο, όπως και τα απόλυτα natural nail trends, αυτά που ρίχνουν όλο το φως στα περιποιημένα και υγιή άκρα χωρίς να ποντάρουν στο ζωηρό χρώμα. Δίνοντας έμφαση στο φυσικό χρώμα της βάσης των νυχιών, αυτό το trend μπορεί πολύ εύκολα να απογειωθεί με glossy και pearly φινιρίσματα ή ακόμη και με ελαφρώς σατέν υφές. Το τελικό αποτέλεσμα είναι νύχια που δείχνουν καθαρά, υγιή και περιποιημένα, ενώ ακτινοβολούν μια διακριτική λάμψη. Η έμπνευση έρχεται από τα μανικιούρ των supermodels τη δεκαετία των 90s. Είναι μία συνέχεια του no make-up make-up look που πρωτοστατεί στις τάσεις. “Παντρεύεται” υπέροχα με τη σταρένια απόχρωση που παίρνει η επιδερμίδα από τον ήλιο. Ενώ είναι μία πολύ ωραία πρόταση και για το πεντικιούρ σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ