Η παρουσιάστρια είναι fashionista  και δε διστάζει να υιοθετήσει τις κορυφαίες τάσεις στην πρωινή ζώνη. Αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου μαζί, με τη hair stylist και κουμπάρα της πλέον, Μάιρα Γρυπαίου επέλεξαν το πιο σύγχρονο αξεσουάρ μαλλιών.

Η Κατερίνα Καινούργιου με ένα αξεσουάρ μαλλιών αναβάθμισε την αλογοουρά της

Το χτένισμα το οποίο θα κερδίσει έδαφος το φετινό χειμώνα είναι η αλογοουρά. Το είδαμε σε πολλά από τα catwalk της Νέας Υόρκης να πλαισιώνει  look με πληθωρικά παλτό, σακάκι και πουλόβερ. Βέβαια αυτή τη φορά το ponytail αναβαθμίζετε. Πώς; Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε, ήδη, την τάση και φόρεσε ένα χρυσό “κόσμημα” που πρωταγωνίστησε στα catwalk της Νέας Υόρκη. Πρόκειται για το χρυσό cuff που δείχνει όγκο και ύψος στο χτένισμα.

Κατερίνα Καινούργιου αξεσουάρ μαλλιών

Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο είδαμε και στο fashion show του Sergio Hudson.

Ενός σχεδιαστή που φημίζεται για τις γραμμές των κουστουμιών του. Το cuff μαλλιών μπορεί να συνδυαστεί με ποικίλους τρόπους, κάνοντας και το πιο απλό χτένισμα να αποκτήσει glamorous point of view. Πολύ σημαντική λεπτομέρεια να δώσετε όγκο στις άκρες του χτενίσματος σας για να δωθεί αυτή η fashionable αίσθηση που κάνει τη διαφορά στο χτένισμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ