Στη σημερινή εξίσωση θα βάλουμε δύο παράγοντες: α)την Κατερίνα Καινούργιου και β)τα αξεσουάρ μαλλιών για το χειμώνα και η άρτια επίλυση είναι δεδομένη. Η παρουσιάστρια είναι πάντα ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις και δεν μας απογοητεύει ποτέ με τις προτάσεις της, αφού είναι κάτι που θα φορέσουμε σίγουρα τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε Επίσης: Frotox, η νέα τάση στην περιποίηση που δοκίμασε η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου και ΤΟ αξεσουάρ μαλλιών για το χειμώνα

Η Μάιρα Γρυπαίου, hair stylist και κουμπάρα της Κατερίνας Καινούργιου, φροντίζει να μας τροφοδοτεί καθημερινά με ιδέες που μπορούμε να χτενίσουμε τα μαλλιά μας. Αυτή τη φορά, φόρεσε στην Κατερίνα Καινούργιου το πιο αναμενόμενο δημοφιλές αξεσουάρ για το χειμώνα. Ποιο είναι αυτό; Ο μαύρος φιόγκος!

Κατερίνα Καινούργιου αξεσουάρ μαλλιών χειμώνα

Πρόκειται για ένα ένα ρομαντικό και preppy αξεσουάρ που έκανε μόδα η ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ ήδη από την δεκαετία του ‘60. Μία επιλογή για τα μαλλιά 100% συνδεδεμένη με τον οίκο Chanel και την κουλτούρα του preppy look. Ως κοκαλάκι αναβαθμίζει κάθε κλασσικό look σε ασπρόμαυρο ή και όχι καμβά. Στο Instagram, πολλές fashionistas ποντάρουν στο girly look και επιλέγουν να αναβαθμίσουν το hairstyle τους με αξεσουάρ σε σχήμα φιόγκου. Είτε σε κοκαλάκι, είτε σε κορδέλα, οι φιόγκοι είναι ανέκαθεν chic και cute. Είναι, μάλιστα, ένας τρόπος για να προσδώσετε ένα πιο κομψό χαρακτήρα στο look σας και να επιβεβαιώσετε στους γύρω σας ότι είστε μία fashionista.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ