Η παρουσιάστρια είναι στην καλύτερη φυσική της κατάσταση το φετινό καλοκαίρι. Οι φωτογραφίες της με μαγιό το αποδεικνύουν στο 100%. Έτσι,, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της στο Instagram πώς η Κατερίνα Καινούργιου καταπολεμά την κυτταρίτιδα.

Διαβάστε Επίσης: Συμβουλές για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα

Η Κατερίνα Καινούργιου επιλέγει την κρυοθεραπεία για να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα

Κατά τη διαμονή της στη Μύκονο, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα για να μοιραστεί μαζί μας πώς καταπολεμά την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Η παρουσιάστρια προτιμά τα προϊόντα κρυοθεραπείας για την αντιμετώπιση του δερματικού προβλήματος.

Κατερίνα Καινούργιου κυτταρίτιδα

Η κρυοθεραπεία είναι ένας δροσερός και ισχυρός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας της κοιλιάς και των γλουτών. Βοηθά στην καταπολέμηση της όψης ‘φλοιού πορτοκαλιού’. Συμβάλει  στην πρόληψη της δημιουργίας και στη μείωση της κυτταρίτιδας Ενισχύει τη λειτουργία των λιποκυττάρων, ώστε να επανέλθουν στο αρχικό τους σχήμα για μια πιο λεπτή σιλουέτα.  Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι χρησιμοποιεί αυτά τα προϊόντα πρωί και βράδυ και είδε αποτελέσματα άμεσα, τα οποία διατηρήθηκαν.

Editor’s Note: Για να περιορίσετε την εικόνα της κυτταρίτιδας κάντε ντους με κρύο νερό. Μια πρόσφατη έρευνα αναφέρει ότι οι χαμηλές θερμοκρασίες ενεργοποιούν το «καλό» σωματικό μας λίπος. Τα καφέ λιπώδη κύτταρα που δεν αποθηκεύουν το λίπος αλλά το καίνε για να παράγουν ενέργεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ