Το style της τραγουδίστριας, τις τελευταίες σεζόν, έχει αναβαθμιστεί στο 100% . Δε σταματά να υιοθετεί καινούρια trend και για αυτό ενθουσιαστήκαμε όταν είδαμε την Ήβη Αδάμου με το πιο cool καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Διαβάστε Επίσης: Η Ήβη Αδάμου με την τάση του double french manicure

Το πιο cool καλοκαιρινό αξεσουάρ έρχεται από τα 90s

Μία από τις χαρακτηριστικές εικόνες των 90s ήταν οι Κριστίνα Αγκιλέρα και Μπρίτνει Σπίαρς με μπαντάνα. Είναι ένα διαχρονικό classic και φυσικά απόλυτα ευέλικτο αξεσουάρ. Μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ενώ μας δίνει την αφορμή για εναλλακτικές που μπορούν να μετατρέψουν ένα outfit σε iconic. Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το απόλυτο essential στην γκαρνταρόμπα μας και η must-have προσθήκη στην βαλίτσα των διακοπών. Μία υπέροχη ιδέα είναι να συνδυαστεί με ένα knitwear φόρεμα, όπως το φόρεσε η Ήβη Αδάμου.

καλοκαιρινό αξεσουάρ

Με λίγα λόγια είναι ένα καλοκαιρινό αξεσουάρ που καλό είναι να το τολμήσουμε και το 2023. Αυτό αποδεικνύεται και στα catwalk του Versace και του Etro, που είδαμε τις μπαντάνες να κυριαρχούν. Το μήνυμα είναι να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να φορέσετε την μπάντανα στο κεφάλι. Με αυτό τον τρόπο «σώζετε» ένα bad hair day.

Αν σας αρέσει να παίζετε με τα χρώματα, μπορείτε να τη συνδυάσετε και με μια μικρή λεπτομέρεια από το outfit σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ