Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι ένα από τα πιο κομψά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Σε κάθε της εμφάνιση διαφάνεται ότι αγαπά τα trend και γνωρίζει πολύ καλά πως να τα προσαρμόζει στο style της. Αύτη τη φορά με την επιλογή μάς έδειξε ποια είναι η ιδανική nude απόχρωση βερνικιού νυχιών για τις λαμπερές χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις μας.

Διαβάστε επίσης: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου υιοθέτησε το μακιγιάζ της σεζόν

Η τέλεια nude απόχρωση βερνικιού νυχιών για τις γιορτές

Τα nude βερνίκια νυχιών έχουν πολυφορεθεί. Οι αποχρώσεις τους  είναι πολλές και διαφορετικές. Υπάρχουν τα nude βερνίκια νυχιών που πηγαίνουν με τα καλοκαιρινά looks, τα nude βερνίκια νυχιών που παντρεύονται άψογα με τα fall outfits και υπάρχει η τέλεια nude απόχρωση βερνικιού νυχιών για τα χριστουγεννιάτικα φορέματα. Ποια είναι αυτή; Αυτή που επέλεξε η Ισμήνη Παπαβλοσοπούλου.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μανικούρ

Το greige, πρόκειται για μία απόχρωση που ενέχει μέσα της την απόχρωση του μπεζ και του γκρι.  Το γκρι εντάσσεται στην ψυχρή περιοχή της παλέτας των χρωμάτων, σε αντίθεση με το μπεζ που θεωρείται ένα θερμό χρώμα. Αυτό είναι που κάνει και greige ένα χρώμα πολύ ιδιαίτερο: παίρνει ελαφρώς διαφορετικές αποχρώσεις, ανάλογα με τον φωτισμό που δέχεται. Είναι το ιδανικό nude για να συνδυαστεί με shiny ρούχα που κλέβουν την παράσταση. Ουδέτερο, αλλά σε χειμωνιάτικο τόνο και super κομψό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ