Η Χέιλι Μπίμπερ της Ελλάδος –η ομοιότητα είναι χαρακτηριστική-, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δε σταματά να μας εμπνέει με τις επιλογές της. Ένα μοντέρνο κορίτσι που έχει κάνει το τηλεοπτικό μακιγιάζ να φαντάζει λιγότερο βαρετό. Έτσι αυτή τη φορά, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου υιοθέτησε ΤΟ μακιγιάζ της σεζόν. Ποιο είναι αυτό; Το Reverse Eyeliner και παρακάτω έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για αυτό.

Διαβάστε Επίσης: Συμβουλές από τη make up artist της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Το Reverse Eyeliner είναι trend και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου υιοθέτησε ΤΟ μακιγιάζ της σεζόν

Η ετοιμολογία της έκφρασης Reverse Eyeliner νομίζουμε σας δίνει μία υποψία για τη κεντρική ιδέα του trend.  Αντί να εφαρμόσετε το μολύβι ματιών με τον κλασσικό τρόπο, δηλαδή στη γραμμή των άνω βλεφαρίδων, η συγκεκριμένη τάση σας καλεί να το εφαρμόσετε μόνο στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου τάση μακιγιάζ

Το αποτέλεσμα, είναι άκρως δραματικό και εντυπωσιακό. Σε αντίθεση, με το κλασικό eyeliner, που όπως και να έχει απαιτεί δεξιότητα για να πετύχετε την πολυπόθητη γραμμή στα μάτια σου, για να κάνετε το reverse eyeliner δεν χρειάζεται σταθερό χέρι. Επίσης, είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να χρησιμοποιείτε χρώμα στο μακιγιάζ σας. Η make up artist, Μαίρη Ρόκκου, πρόσθεσε μία γαλάζια πινελιά στο κάτω βλέφαρο και το βλέμμα της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου έλαμψε. Ανάλογα τις προτιμήσεις, η καθεμία μπορεί να επιλέξει το πάχος της γραμμής που θα τραβήξει αλλά και το χρώμα που θα εφαρμόσει: μπορεί να είναι από το κλασικό μαύρο ή καφέ μέχρι και κάποιο έντονο (όπως μπλε, μωβ, πράσινο). Μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί και eyeliner με glitter ή μεταλλικό φινίρισμα για ένα πιο eye-popping look. Συνδύαστέ το με άφθονες στρώσεις μάσκαρα, λίγο lip-gloss ή ένα nude κραγιόν και ελάχιστο ρουζ 

.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ