Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το αγαπημένο μας beauty girl. Πάντα ξεκλέβουμε μία πρόταση από τα beauty look της. Άλλωστε, στενός της συνεργάτης είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες make up artist, ο Γιάννης Σίσκος. Έτσι, είναι μονόδρομος η έμπνευση από εκείνη. Σημερινό reference θα είναι ένα eye look, ιδανικό για τις πρωινές μας εμφανίσεις.

Διαβάστε Επίσης: Η αλλαγή στο μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ένα εύκολο και κολακευτικό eye look για τις πρωινές εμφανίσεις

Το πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι καμβάς. Η απόλυτη αρμονία στα χαρακτηριστικά του προσώπου δίνει την ευκαιρία για τη δημιουργία πληθώρα μακιγιάζ. Αυτή τη φορά υιοθέτησε ένα απλό και εύκολο eye look που μπορεί να δημιουργηθεί και από εμάς τις ίδιες με ιδιαίτερη άνεση.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου σκιά

Η προσοχή, άλλωστε, συγκεντρώνεται στα μάτια, μιας και ακόμα, η προστατευτική μάσκα είναι καθημερινό αξεσουάρ μας. Γήινες αποχρώσεις με μικρές δόσεις κόκκινου είναι μία πολύ καλή επιλογή για να τονίσετε το βλέμμα σας, υπερβολές. Δώστε ένταση στην εξωτερική γωνία του βλεφάρου, όπως έκανε και ο make up artist στο μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Με αυτό τον τρόπο τονίζεται το αμυγδαλωτό των ματιών και προσδίδεται βάθος στο βλέμμα. Για να ολοκληρώσετε το eye look χρησιμοποιήστε γενναίες δόσεις μάσκαρα.

Πώς διατηρούνται οι σκιές των ματιών για παραπάνω από οχτώ ώρες;

Αν το χρώμα της σκιάς που επιλέξατε χάνει τη δυναμική του μέσα στη διάρκεια της ημέρας ακολουθήστε τα παρακάτω tip:

  • Εφαρμόστε primer στα βλέφαρα πριν απλώσετε την σκιά της αρεσκείας σας.
  • Βρέξτε το πινελάκι πριν το βουτήξετε στη συσκευασία της σκίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ