Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα ανεξάντλητο beauty inspo. Παίρνουμε έμπνευση από εκείνη, είτε για τα μαλλιά μας, είτε για το μακιγιάζ μας, είτε ακόμα και για τα νύχια μας. Μία από τις signature beauty επιλογές της είναι το οβάλ σχήμα στα νύχια. Αυτό μέχρι πρόσφατα, που η ίδια άλλαξε τελείως προσέγγιση. Με έμπνευση από τα 90s, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μία τελείως διαφορετική επιλογή για το μανικιούρ της.

Διαβάστε Επίσης: Η φθινοπωρινή απόχρωση στα νύχια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι άλλαξε στο μανικιούρ της

Η παρουσιάστρια/μοντέλο έκανε μία ριζική αλλαγή στο μανικιούρ της. Ποια είναι αυτή; Άλλαξε δραματικά το σχήμα των νυχιών της. Προτίμησε την τάση που έρχεται από τα 90s και ονομάζεται squoval.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μανικιούρ

Πρόκειται για ένα τετράγωνο σχήμα που ολοκληρώνεται με στρογγυλές άκρες. Είναι ένα υβριδικό  σχήμα που συνδυάζει το οβάλ με το τετράγωνο και έχει τη συγκεκριμένη ονομασία.  Είναι ένα κολακευτικό σχήμα νυχιών που φαίνεται καλό τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά δάχτυλα. Όλες οι μονόχρωμες αποχρώσεις ταιριάζουν υπέροχα. Μια ακόμη πρόταση είναι το εναλλακτικό γαλλικό με διαφορετικά σχέδια και χρώματα. Άλλωστε, και η παρουσιάστρια/μοντέλο επέλεξε ένα multi-color μανικιούρ για το νέο της σχήμα.

Είναι η νέα τάση;

Τα searches στο pinterest για το squoval, έχουν αυξηθεί κατά 97%. Οι beauty προβλέψεις μας, λοιπόν, θέλουν τα οβάλ νύχια να μας αποχαιρετούν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την αρχή στο μανικιούρ της και εμείς θα την ακολουθήσουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ