Ας είμαστε ειλικρινείς! Πόσο πολύ έχουμε βαρεθεί τους ανάλαφρους κυματισμούς στα μαλλιά μας;! Πολύ! Μπορεί να μας αρέσει το ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα που προσφέρουν στην εικόνα μας, όμως, ως χτένισμα έχουν πολυφορεθεί. Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, έρχεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μία νέα πρόταση: Τα Mermaid Waves. Τα mermaid waves ή αλλιώς τα κυματιστά μαλλιά είναι η μεγαλύτερη τάση στα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα.

Διαβάστε Επίσης: Η αλλαγή στο μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

χριστουγεννιατικα χτενισματα

Το αγαπημένο από τα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα

Τα πολύ μακριά μαλλιά με messy mermaid waves θα αντικαταστήσουν τους ανάλαφρους κυματισμούς, κάνοντας τα φετινά Χριστούγεννα πιο sexy. Η επιβεβαίωση ήρθε και από το πιο πρόσφατο show του οίκου Chanel. Οι κυματισμοί που θυμίζουν αυτούς της γοργόνας προσδίδουν νεανικότητα και αυτό το εφέ του “μόλις βγήκα απ’ τη θάλασσα”και “δεν προσπάθησα καθόλου για τα messy μαλλιά μου”. Ανεπιτήδευτο sexiness είναι η πρόταση για τα φετινά Χριστούγεννα.

Το μυστικό για τέλεια mermaid waves

Τα mermaid waves μπορούν να επιτευχθούν με δύο τρόπους πλέκοντας 3 πλεξούδες και να κοιμηθείτε με αυτές ή με τη χρήση του εξειδικευμένου tool. Παρόλα αυτά, το μυστικό για τέλεια mermaid wave κρύβεται στο προϊόν που η φόρμουλά θα δώση υφή στα μαλλιά για ένα καλλωπισμένο αλλά και ανέμελο φινίρισμα. Τα texture ή salt spray. Ο συγκεκριμένος τύπος προϊόντος ανήκει στην κατηγορία των ευέλικτων προϊόντων. Το εφαμόζουμε σε απολύτως στεγνά μαλλιά για να δώσουμε την κίνηση που θέλουμε με τα δάχτυλά μας.

Εσείς σε ποιο από τα χριστουγεννιάτικα χτενίσματα θα καταλήξετε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ