Η παρουσιάστρια έχει περάσει από διάφορες φάσεις για ό,τι αφορά το μανικιούρ της. Η τελευταία νομίζουμε ότι είναι και η αγαπημένη μας, αφού είναι εκπρόσωπος της μινιμαλιστικής αισθητικής που τόσο αγαπάμε. Έτσι, δε γινόταν να μη δούμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την τάση των naked nails.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε με τον ιδανικό τρόπο την τάση των naked nails

Quite luxury, old money αισθητική δύο όροι που διαβάζουμε συνέχεια και συνδέονται με πολλά trends. Ένα από αυτά, τα υιοθέτησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ονομάζεται naked nails.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου μανικιούρ

Τα γυμνά νύχια, ως τάση, θέλει τα άκρα να είναι περιποιημένα, με τα νύχια είτε εντελώς άβαφα, είτε με μία διάφανη βάση που χαρίζει διακριτική λάμψη. Τα πετσάκια είναι κομμένα ή έχουν σπρωχτεί προς τα πίσω, τα νύχια έχουν ομοιόμορφο, προσεγμένο σχήμα χωρίς υπερβολές στο μήκος και φυσικά τα χέρια είναι τέλεια ενυδατωμένα. Απλό, κομψό και ιδανικό για όσες δεν θέλουν να πηγαίνουν για μανικιούρ σε επαγγελματίες κάθε δύο εβδομάδες για να δείχνει αψεγάδιαστο το βερνίκι ή το nail art. Για να τα αντιγράψετε, αρχικά θα πρέπει να φροντίσετε ώστε τα χέρια σας να είναι περιποιημένα και καλά ενυδατωμένα. Τα νύχια είναι κοντά και καθαρά, οπότε θα πρέπει να κόψετε τις παρανυχίδες και τα πετσάκια και στη συνέχεια να τα ενυδατώσετε με ένα θρεπτικό λάδι. Στη συνέχεια επιλέγετε ένα βερνίκι νυχιών με απόχρωση κοντινή στο φυσικό χρώμα των νυχιών. Για να πετύχετε ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα, μπορείτε να εφαρμόσετε μια μόνο στρώση από βερνίκι. Στη συνέχεια ολοκληρώνετε με top coat για ένα λαμπερό φινίρισμα. Τα naked nails είναι διακριτικά και με μια δόση πολυτέλειας, ενώ θεωρούνται κατάλληλα για κάθε περίσταση, ακόμα και για το γραφείο.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με reversed smokey

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ