«Καλό μήνα» μας ευχήθηκε, χτες, η Φαίη Σκορδά. Από το παρακάτω story, μάλιστα, δεν μπορούσαμε να μη παρατηρήσουμε τα νύχια της. Είναι το πιο ιδιαίτερο χρώμα που έχουμε δει ποτέ στο μανικιούρ της παρουσιάστριας.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε το μπλε ηλεκτρίκ για τα νύχια της

Η Φαίη Σκορδά έχει το τέλειο αμυγδαλωτό σχήμα. Συνήθως, προτιμά nude ή μπορντό αποχρώσεις. Παρόλα αυτά, τις τελευταίες εβδομάδες έχει δείξει τόλμη σε ό,τι αφορά τις χρωματικές επιλογές της. Πριν από λίγες ημέρες, είχε επιλέξει μία πετρόλ, χειμωνιάτικη απόχρωση. Αυτή τη εβδομάδα προτίμησε ένα έντονο μπλε ηλεκτρίκ με λάμψεις βερνίκι νυχιών.

Φαίη Σκορδά μανικιούρ

Τα bold χρώματα είναι μεγάλη τάση και φωτίζουν τα μαύρα σύνολα του χειμώνα. Η έμπνευση για αυτήν την εβδομάδα ήρθε από τη Φαίη Σκορδά και τα νύχια της,

Πώς να κάνεις το βερνίκι νυχιών metallic;

Εφαρμόστε το base coat. Αφού στεγνώσει καλά, βάψτε τα νύχια σας με ένα λευκό βερνίκι. Πριν στεγνώσει τελείως, ρίξτε λίγη ποσότητα από την πούδρα νυχιών ή την metallic σκιά ματιών. Το λευκό μανό σε συνδυασμό με την μεταλλική πούδρα θα δώσουν ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα στην απόχρωση. Αφού στεγνώσει καλά, χρησιμοποιήστε το buffer για να λειάνετε την επιφάνεια των νυχιών. Αυτό θα μετατρέψει την glitter πούδρα ή σκιά σε μεταλλική απόχρωση. Ολοκληρώστε με το top coat για να «κλειδώσετε» την πούδρα και το χρώμα που μόλις δημιουργήσατε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ