Είναι Μani Monday και δε γινόταν την αρχή της εβδομάδας να μη τη συνδέσουμε με μία νέα πρόταση μανικιούρ. Αυτή τη φορά, η πρόταση έρχεται από μία παρουσιάστρια με πολύ ωραία άκρα. Συχνά-πυκνά παίρνουμε έμπνευση από εκείνη. Και όμως, αυτό το βερνίκι νυχιών δεν το περιμέναμε από τη Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε Επίσης: Η φθινοπωρινή απόχρωση στα νύχια της Αθηνάς Οικονομάκου

Το βερνίκι νυχιών που έκανε τη διαφορά στο μανικιούρ που υιοθέτησε η Φαίη Σκορδά

Αν, είστε, αρκετά παρατηρητική, τότε γνωρίζετε ότι η Φαίη Σκορδά δεν είναι πολύ τολμηρή στις beauty επιλογές της. Οι αποχρώσεις που, συνήθως, εντοπίζουμε στο μανικιούρ της είναι αυτές του κόκκινου, του μαύρου ή μπορντώ και φυσικά των nude. Αυτή τη φορά, όμως, μας εξέπληξε. Το βερνίκι νυχιών που επέλεξε η Φαίη Σκορδά, μπορεί να ανήκει στην παλέτα των σκούρων, αλλά η απόχρωση του έχει ένα ενδιαφέρον twist.

Βερνίκι νυχιών Φαίη Σκορδά

Το πετρόλ μαζί με το χακί είναι από τις αποχρώσεις που θα μας απασχολήσουν τη φετινή σεζόν. Είναι μία πιο φωτεινή εκδοχή του κλασσικού μαύρου. Πηγαίνει με πολλά από τα outfit μας, ιδιαίτερα με τα jean μας. Αναδεικνύει το οβάλ σχήμα και αν έχετε λευκή επιδερμίδα δε θα έπρεπε να το σκέφτεστε.

Το τέλειο tip για να διαρκέσει η λάμψη στο μανικιούρ σας

Μπορεί να είναι διάφανο όμως μπορεί και να είναι εκείνο που θα καταστρέψει τη συνολική εικόνα του μανικιούρ σας, για το οποίο προσπαθήσατε τόσο πολύ. Αυτό συμβαίνει γιατί, καθώς στεγνώνει, η φόρμουλα του top coat την τάση να συρρικνώνεται, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ανομοιομορφία στην επιφάνεια του νυχιού, αν δεν έχει περαστεί σωστά. Και βέβαια, με τον κίνδυνο να ξεφλουδίσει γρήγορα το βερνίκι σας στα σημεία. Απλώστε, λοιπόν, με επιμέλεια το top coat, φροντίζοντας να “σφραγίσετε” με αυτό και τις άκρες των νυχιών, για να κρατήσει περισσότερο το χρώμα στα χέρια σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ