Η φετινή συνεργασία της Φαίης Σκορδά με το hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση μόνο επιτυχημένη χαρακτηριστεί. Η Φαίη Σκορδά, σε καθημερινή βάση. εμφανίζεται με διαφορετικά χτενίσματα που αναδεικνύουν μία διαφορετική πτυχή του εαυτού της. Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, υιοθέτησε το κορυφαίο χτένισμα της σεζόν. Το χτένισμα που βλέπουμε παντού στα social media. Ποιο είναι αυτό; Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω:

Διαβάστε Επίσης: Ο Βασίλης Μπουλούμπασης αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη τάση στα νυφικά χτενίσματα

Το χτένισμα της σεζόν που μας θυμίζει την εποχή των 90s

Η Φαίη Σκορδά αποχωρίστηκε για λίγο τους κυματισμούς και υιοθέτησε το blow out hairstyle.

Φαίη Σκορδά χτένισμα σεζόν

Το blow out χτένισμα είναι αυτό το γεμάτο όγκο, αφράτο hairstyleμε γυρισμένες προς τα μέσα και προς τα έξω. Μας θυμίζει τη Τζένιφερ Άνιστον στα «Φιλαράκια» και όλα τα iconic top models του 90. Πρωταγωνιστεί σε Instagram και TikTok και νομίζουμε πώς ήρθε η ώρα να το δοκιμάσετε.

Πώς να αντιγράψετε το blow out χτένισμα της Φαίης Σκορδά;

Τα βήματα για ένα επιτυχημένο blow out χτένισμα είναι απλά και πολύ συγκεκριμένα.

  • Μετά το λούσιμο, οι ρίζες πρέπει να είναι εντελώς στεγνές, τα υπόλοιπα μαλλιά, φροντίστε να είναι νωπά.
  • Ψεκάστέ τα με ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν
  • Στη συνέχεια, τυλίξτε κάθε τούφα σε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και με τη βοήθεια ενός σεσουάρ χτενίστε και στεγνώστέ τη τραβώντας τη προς τα κάτω και προς τα μέσα. Αν τα μαλλιά σας είναι λεπτά, συνεχίστε, τυλίγοντάς τη σε ένα μεγάλο ρόλει και στερεώστέ τη στην κορυφή του κεφαλιού. Επαναλάβετέ το ίδιο σε όλες τις τούφες.
  • Αφήστε τα ρόλει για μια ώρα τουλάχιστον και στη συνέχεια  αφαιρέστε τα. Φορμάρετε με τα χέρια σας και ψεκάστε με ένα σπρέι  κρατήματος ή/και λάμψης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ