Γενικά, δεν έχουμε συνηθίσει τη Φαίη Σκορδά να ακολουθεί τα trend κατά γράμμα. Αγαπά τις πιο κλασσικές επιλογές που αναδεικνύουν με απλότητα τα χαρακτηριστικά της. Παρόλα αυτά, σε ένα πρόσφατο μακιγιάζ της εντοπίσαμε την τεχνική του double lip liner.

Το double lip liner θα δείξει τα χείλη σας πιο μεγάλα

Ετυμολογικά και μόνο το double lip liner είναι η χρήση δύο lip liner ως τεχνική για να δώσουμε όγκο στα χείλη. Πρόκειται για ένα διπλό περίγραμμα χειλιών το οποίο έχει ως στόχο αφενός να διακρίνεται ξεκάθαρα το φυσικό, εξωτερικό άκρο των χειλιών και αφετέρου να σχηματίζεται ένα δεύτερο περίγραμμα γύρω από τα χείλη. Αυτή η δεύτερη γραμμή, που ονομάζεται τεχνικά περίγραμμα vermillion, είναι η γραμμή οριοθέτησης μεταξύ του χείλους και του δέρματος γύρω του, που τείνει να είναι πιο ανοιχτόχρωμο από το φυσικό χρώμα του δέρματος. Ο τονισμός και των δύο αυτών περιγραμμάτων είναι αυτό που ονομάζεται δημιουργία διπλού περιγράμματος χειλιών και κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη από ό,τι είναι φυσικά. Αυτό βλέπουμε και στα χείλη της Φάιης Σκορδά η οποία το εφάρμοσε σε γήινους τόνους.

 Φαίη Σκορδά κοντινό

Ξεκινώντας εντός του φυσικού περιγράμματος των χειλιών σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ιδανικά ένα lip pencil που είναι έναν έως δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας. Στη συνέχεια, πηγαίνοντας ελαφρώς πάνω από αυτή την πρώτη γραμμή, χρησιμοποίηστε ένα lip liner που είναι πιο κοντά στον φυσικό τόνο του δέρματός σου για να δημιουργήσετε μια γραμμή που καθορίζει το περίγραμμα του vermillion.

Διαβάστε Επίσης: Latex Lips: Η τάση για το 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ