Αυτή η εβδομάδα ήταν αφιερωμένη στα μανικιούρ των διάσημων κυριών, μιας και οι περισσότερες είχαν μία διαφορετική πρόταση για τα μανικιούρ μας. Από τις αγαπημένες mani influencer και η Φαίη Σκορδά που υιοθέτησε το naked French.

Naked French, η πιο minimalistic εκδοχή του του γαλλικού μανικιούρ

Νομίζουμε οι nail expert έχουν εξαντλήσει τη δημιουργικότητα τους σε ό,τι αφορά τις διαφορετικές εκδοχές του γαλλικού μανικιούρ. Έτσι, λοιπόν, έφτασε η στιγμή για την πιο μίνιμαλ εκδοχή την οποία υιοθέτησε και η Φαίη Σκορδά, αυτή του naked french.

η Φαίη Σκορδά με naked french

Θα έλεγε κανείς πως τα naked french manicures είναι παρόμοια με το κλασικό γαλλικό. Ωστόσο, αντί για μια λευκή απόχρωση που χρησιμοποιείται στις άκρες των νυχιών, αυτή η τάση προτείνει μια πιο ζεστή απόχρωση, παρόμοια με αυτήν ενός φυσικού νυχιού. Η εμφάνιση είναι μοντέρνα λόγω της ευελιξίας της. Είναι μια κλασική εμφάνιση που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα και ταιριάζει σε κάθε στιλ. Πρόκειται περισσότερο για μια ενίσχυση των φυσικών νυχιών σας. Σε γενική ανάλυση, μπορείτε να πετύχετε ένα naked french manicure χρησιμοποιώντας ένα καθαρό, ημιδιαφανές ροζ χρώμα ως βάση και στη συνέχεια εφαρμόζετε ένα υπόλευκο για την άκρη ή εναλλακτικά να κρατήσετε μόνο το υπόλευκο σε όλη τη βάση, όπως έκανε η Φαίη Σκορδά. Πρέπει να έχετε υπόψη πως το η πιο πρόσφατη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ δεν έχει κανόνες, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε, αλλά σε κάθε γυναίκα ταιριάζει κάτι διαφορετικό, ακριβώς γιατί η βάση των νυχιών της καθεμιάς διαφέρει.

Διαβάστε Επίσης: Η Αθηνά Οικονομάκου με την τάση του russian manicure

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ