Μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει τη Φαίη Σκορδά με ανάλαφρους κυματισμούς ως το κύριο και αγαπημένο χτένισμα της. Φέτος, με το hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση, τη βλέπουμε να πειραματίζεται περισσότερο. Έτσι, δοκίμασε ένα από τα χτενίσματα που αγαπά ιδιαιτέρως, η Τζένιφερ Λόπεζ.

Το χτένισμα της Τζένιφερ Λόπεζ που υιοθέτησε και η Φαίη Σκορδά

Σίγουρα οι κυματισμοί με όγκο, είναι ένα χτένισμα που αγαπούν πολλές γυναίκες. Είναι λογικό να αισθάνονται πιο sexy με αυτό, καθώς είναι μία πολύ θηλυκή πρόταση χτενίσματος. Παρόλα αυτά, εμείς στο ok!mag είμαστε υπέρμαχοι των updos! Τα πιασίματα στα μαλλιά αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε που το ένα από τα signature χτενίσματα της Τζένιφερ Λόπεζ είναι ο ψηλός κότσος.

χτένισμα Τζένιφερ Λόπεζ

Κάτι αντίστοιχο δοκίμασε και η Φαίη Σκορδά. Όπως βλέπετε της πηγαίνει πολύ. Μας αρέσει που ο hair stylist Βασίλη Μπουλούμπασης δημιούργησε την πιο ανάλαφρη εκδοχή κότσου, με ατημέλητα φυτράκια.

χτενισμα Τζένιφερ Λόπεζ

Πώς να δώσετε όγκο στον κότσο σας;

Δημιουργήστε μια αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι σας. Ακολουθήστε τη γραμμή των ζυγωματικών είναι το πιο κολακευτικό σημείο. Μόλις φτιάξετε την αλογοουρά, προσθέστε αφρό κατά μήκος των μαλλιών σας, αποφεύγοντας τα μαλλιά στο τριχωτό της κεφαλής. Στεγνώστε με σεσουάρ τον αφρό στην αλογοουρά σας, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα, για να πετύχετε όγκο και υφή.

Τυλίξτε την αλογοουρά  χαλαρά γύρω από τη βάση της, στερεώνοντας με τσιμπιδάκια και κρεπάροντας.

Κρύψτε την άκρη της αλογοουράς κάτω από τον κότσο και κρεπάρετε μερικές παραπάνω μπούκλες και κυματισμούς γύρω από το πρόσωπό σας, για ένα απαλό τελείωμα.

Για περισσότερο έλεγχο, χρησιμοποιήστε μια έξτρα ελαφριά λακ μαλλιών, για να κρατήσετε το look στη θέση του. Μη ξεχάσετε να αποδομήσετε τον κότσο στα μπροστινά σημεία, αφήνοντας τα φυτράκια ελεύθερα και ατημέλητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ