Κατά την ταπεινή προσωπική μας άποψη, η Ευγενία Νιάρχου είναι style icon. «Παντρεύει» το παλιό με το καινούριο με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία. Έτσι, η Ευγενία δεν μας απογοήτευσε ούτε στην εορταστική περίοδος, φορώντας το αξεσουάρ που επιλέγουν όλοι.

Η Ευγενία Νιάρχου με το αξεσουάρ που αναβαθμίζει τη χειρότερη bad hair day

Οι φιόγκοι στα μαλλιά είναι ένα αξεσουάρ που πρωταγωνίστησε την εορταστική περίοδο. Μάλιστα, ήταν επιλογή και των Eλληνίδων celebrity. Η Ευγενία Νιάρχου επέλεξε να κοσμήσει το low bun της, με το αξεσουάρ που αγαπάμε όλες.

Ευγενία Νιάρχου αξεσουάρ

Μάλιστα, το συνδύασε με το ύφασμα του φορέματος της. Μία πολύ cute προσέγγιση styling. Όλα ξεκίνησαν, χάρη στη δροσερή Spring/Summer 2022 συλλογή του Giambattista Valli που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, οι φιόγκοι και συγκεκριμένα ο λευκός φιόγκος γίνεται το απόλυτο hair accessory της νέας σεζόν. Και είναι ένα αξεσουάρ που δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την ερχόμενη άνοιξη για να το φορέσετε.

Γνωρίζατε ότι:

Το trend του φιόγκου μετρά πολλά χρόνια ζωής. Στις Ομπρέλες του Χερβούργου, το μιούζικαλ που σκηνοθέτησε ο αξέχαστος Jacques Demy το 1964, η Catherine Deneuve δεν ξεχωρίζει μόνο για την ερμηνεία της. Προσφέρει έμπνευση με τα beauty looks της φορώντας ένα απλό αλλά τόσο iconic αξεσουάρ μαλλιών. Σε μία από τις σκηνές της ταινίας τη βλέπουμε με μία ροζ ζακέτα και έναν αντίστοιχο φιόγκο στα μαλλιά της και είναι υπέροχη. 5 δεκαετίες αργότερα αυτό το αξεσουάρ επανέρχεται και δείχνει τη διαχρονική αξία του.